2777
2789
چرا دعوا داری باهاش آخه عزیزم آخه دختر چرا باید کلی به خودش برسه شیک کنه بعد اسنپ بگیره یا بره پارک ...

میتونست به جای اینکه بگه با پسری که ماشین نداره دیت نمیام یه طور دیگه بپیچونه خیلی زشته جدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دعوا داری باهاش آخه عزیزم آخه دختر چرا باید کلی به خودش برسه شیک کنه بعد اسنپ بگیره یا بره پارک ...

اون پسر هم خودشو شیک و اماده کرده

اشنایی برای هر دو نفره

منتی بر سر یک طرف نیست

واااااااای از دست شماهاااا

بفرمایید کجای صحبتم اشتباه بود ؟

فرستادن ماشین و این کارها برای کسیه که رابطه شون جدی باشه

نه اشنایی اولیه !

در اشنایی اولیه هرکی با هرچی داره میاد

اگر مشکلی بود بیان کنند

بچه ها من میرم سر درسم مرسی برای نظراتتون الان که فکر میکنم شاید باید یه جور دیگه بیان میکردم

دیگه گذشت سعی میکنم لحنمو کنترل کنم به هر حال بازم اگه نظری داشتین برام بنویسین 🌹 ممنون خدافظ فعلا

🎻 
از ی طرف این میرف با ماشین میگف وای دای دختره افتاده دنبالم با ماشینممم میاد پسره هوا برش میداشت چون ...

جمله ی آخرتون وواقعاقبول دارم اصلافرقی هم نداره کین چین چندسالشونه عجیب اعتمادبه نفس دارن