2777
2789
عنوان

عشق سابق بعد ازدواج

421 بازدید | 26 پست

ما سنتی ازدواج کردیم شوهرم دختر عمشو دوس داشت ولی هیچ وقت بهش نگفت نمیدونم چرا

اون دختر ازدواج کرد شوهر منم بامن ازدواج کرد همیشه میدیدم اهنگ های غمگین گوش میده واسم مهم نبود یبار با اسرار خیلی زیاد پرسیدم قسمش دادم ماجرا رو گفت

گفت ولی عاشقش نیستم چطور میتونم عاشق کسی باشم ک باهاش رابطه ای نداشتم خاطره ای نداشتم یه چای باهاش نخوردم نمیدونم اخلاقش چجوریه ادم عاشق اخلاق میشه نه قیافه...بعد یهو من ناراحت شدم جاخوردم انتظار نداشتم معشوقه اش دختر عمه اش باشه یهو گفت ناراحت نشو توام اندازه اون دوست دارم حتی شاید بیشتر

ما ۸ساله ازدواج کردیم ینی میشه هنوز اونو دوس داشته باشه؟بارها ازش پرسیدم چرا بهم اونطور گفتی گفت من منظورم اینه ترو بیشتر دوس دارم اما حس میکنم سوتی داده بود

چت جی بی تی گفت چون هیچ وقت علاقشو عشقشو ابراز نکرده اون رابطه تو ذهنش ناتمومه وتو ذهنش میمونه

اگر قبول میکرد تموم شده سوگواری میکرد از یادش میرفت

عمیقا خیلی غمگینم چون میدونم وقتی اسم عشق میاد یاد من نمیوفته،،،هیچ وقت نگفته عاشقتم همیشه میگه دوست دارم خیلی ساده

گاهی حس میکنم همیشه تاابد اونو دوس خاهد داشت

تو اینستا یه سری پستا راج ب فراموش کردن عشق واینجور چیزا سیو و لایک کرده بود

خیلی دو دلم اینم بگم یه بچه داریم ۵سالشه

واقعا نمیدونم چیکار کنم ب جدایی فکر میکنم

بنظرم این ماجرارو نادید بگیر

درسته خیلی سخته عشق شوهرت نباشی

اما ارزش نداره بخاطرش بخای طلاق بگیری

همین ک دوست داره و زندگی خوبی دارین کافیه

مگه همه زندگی ها عشق شدید بینشون هست؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا به چه چیزهایی پیله میکنی با پیله کردنش خودتو آزار میدی تو خودت تو سرت رو کسی کراش نداشتی همه ما بالاخره از کسی خوشمون میومده ببخشیدا اما شوهرت سنبل آقا نبوده که به کسی کشش نداشته باشه رابطه که نداشتن گندش کردی

بنظرم این ماجرارو نادید بگیردرسته خیلی سخته عشق شوهرت نباشی اما ارزش نداره بخاطرش بخای طلاق بگیریهمی ...

ولی من خیلی زیاد احساساتی ام

خیلی عجیبه شب وروز تو خونش کار کنی غصه خودشو بچشو بخوری در نهایت عشقش هم نباشی

وا به چه چیزهایی پیله میکنی با پیله کردنش خودتو آزار میدی تو خودت تو سرت رو کسی کراش نداشتی همه ما ب ...

درسته با گذشته کار ندارم اما خب چرا الانم توقلبشه؟؟؟

ینی انقدر ضعیفه ک نمیتونه فراموش کنه؟کاملا پیداست

درسته با گذشته کار ندارم اما خب چرا الانم توقلبشه؟؟؟ینی انقدر ضعیفه ک نمیتونه فراموش کنه؟کاملا پیداس ...

چیکار میکنه که تو قلبش ؟؟؟ چه رفتاری شوهرت نشون داده که به این نتیجه رسیدی

درسته با گذشته کار ندارم اما خب چرا الانم توقلبشه؟؟؟ینی انقدر ضعیفه ک نمیتونه فراموش کنه؟کاملا پیداس ...

تا به زبون نیاورده بود چرا نمیفهمیدی؟ پس مشخصه که دیگه از سرش افتاده بچسب به زندگیت خودتو بیخودی افسرده نکن

سلامتی و خوشبختی دخترم
ولی من خیلی زیاد احساساتی امخیلی عجیبه شب وروز تو خونش کار کنی غصه خودشو بچشو بخوری در نهایت عشقش هم ...

خیلی از آدما اینجورین...

یه عشق نافرجام دارن و بقول همون چت فلان ک گفتی، توی ذهنشون ناتمومه.. ممکن بود اگر ب همون شخص برسه، ی ماه بعد طلاق بگیره و بفهمه اصن اونی ک فک میکرده نبوده

اما چون بهش نرسیده، توی ذهنش ب شکل یه عشق بینتیجه مونده و همیشه فکرش اینه ک عشقی داشتم ک نشد بهش برسم اگر میشد شاید زندگیم فلان بود و اینحرفا ک ممکنه تو مغز هممون باشه

اهمیت نده و زندگیتو بکن.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!