2777
2789
عنوان

شوهر چسبيده به خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8020 بازدید | 112 پست
بنظرم مهرت بزار اجرا تا ادم شه.چقده مهرت؟

مهرمو اگه بخواد بده ميده ١٠ برابرشم داره

با مهر ادم نميشه اگه خدايي نكرده بخوام جداشم مطمئنم تا قرون اخرشو خودش ميده بهم 

هم وضع ماليش عاليه و هم اخلاقشو ميدونم

يه جوري رفتار ميكنه انگار بودو نبود من اينا واسش مهم نيس نميفهمه به خاطره اون صبح تا شب اينجا تنهام& ...

عزیزم عقدی مجبور نیستی پیشش باشی خودش داره میگه خواهرش هست چ نیازی به تو 

من جای تو باشم میرم و تا موقع عروسی اصلا نمیامم زیاد هم بهش زنگ نزن تو هم یه مدت مثل خودش بهش بی محلی کن جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعت داره 

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال همین جاست که میدونه هر رفتاریم بکنه شما انقدر دوستش دارین که تنهاش نمیذارین

اره ولي ميرم 

منو بخواد بلخره يه روز مياد دنبالم

نيادم ميفههم نميخواد ديگه

اين همه حرص و جوش و استرس آخرش مريضم ميكنه ام اس ميگيرم يا سرطان 

ديگه واسم مهم نيس تركش ميكنم 

طفلك خونوادم چقدر غصه بخورن

خدا لعنت كنه خواهرش كه پاش رسيد اينجا زندگيم شد جهنم خدا سرش بياره من به كسي بدي نكردم دل كسيو نشكستم حداقل سعي كردم 

خدا خودش هوامو داشته باشه

برگرد بیا خونه ی بابات بشین تو عقد برا جی رفتی ور دلش که حالا قدرتو ندونه

چقد امضات قشنگ بود 😍😍😍

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
چقد امضات قشنگ بود 😍😍😍

مرررسی💚

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
عزیزم عقدی مجبور نیستی پیشش باشی خودش داره میگه خواهرش هست چ نیازی به تو  من جای تو باشم میرم ...

نه نيازي نيس بره با خواهرش مرده ٣٦ ساله  با اون دك و پوز به جاي سر زن و زندگي بودن

لياقتش همينه آويزونه اونا باشه بچشونو جمع كنه 

اميدوارم يه روز سرش به سنگ بخوره 

مهرمو اگه بخواد بده ميده ١٠ برابرشم داره با مهر ادم نميشه اگه خدايي نكرده بخوام جداشم مطمئنم تا قرو ...

عجب.عزیزم داستانتو خوندم خیلی ناراحت شدم.بنظرم ی مدت ازش دوری کن.جواب تلفن و پیامشو نده

شاید تاثیر داشته باشه.توکل بخدا

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
عجب.عزیزم داستانتو خوندم خیلی ناراحت شدم.بنظرم ی مدت ازش دوری کن.جواب تلفن و پیامشو نده شاید تاثیر ...

ميخوام همينكارو بكنم

كاش يكم اونم به فكره زنش و زندگيش بود

كاش ..

ميخوام همينكارو بكنم كاش يكم اونم به فكره زنش و زندگيش بود كاش ..

ایشالا اونم سر عقل میاد.غصه نخور عزیزم.از جوونیت لذت ببر.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
اره ولي ميرم  منو بخواد بلخره يه روز مياد دنبالم نيادم ميفههم نميخواد ديگه اين همه حرص و جوش ...

عزیزم اینقد خودتو نباز ازش دور شو یکم و هیچ وقت مستقیم راجع به خواهرش حرفی نزن و هیچ چیزی نگو هروقتم بیرون رفتین سعی کن با خوهرش و خواهرزاده ش گرم بگیری و دنبال شوهرت نباشی این باعث میشه که بدونه شما تو جبهه مخالف نیستین

مامان دوتا دخمل ناز 😍
مشهد من ميرفتم گفتم باهم باشيم بهتره باهم وقت بگذرونيم  آخه من چميدونستم اينجوريه قبلا اينجور ...

اشتباه کردی باهاش بحث کردی و اشتباه بدتر اینه که به رفتارش واکنش نشون میدی عزیزم منم دقیقا مشکل تو رو داشتم هنوزم یوقتایی درگیرم 

واکنش نشون دادن به این رفتارش فقط کارتو سختتر میکنه اون باید ببینه تو به این حرکتش اصلا سر سوزن اهمیت نمیدی مردا حوصله زن غرغرو رو ندارن و جایی رو می پسندن که بیشتر بهشون خوش بگذره 

وقتی تو باهاش سر این داستان بحث کنی اون میره پیش خواهرش و خانوادش که  بیشتر بهش خوش میگذره

فقط و فقط بی تفاوت باش اصلا بحث نکن باهاش  

وقتایی که خودتون دو نفری هستید فقط کاری کن بهش خوش بگذره تا از دو نفره بودن بیشتر خوشش بیاد اصلا تو مهمونش کن یه شب شام رستوران تو راه باهاش شوخی کن و خوش بگذرون شام درست کن و خونه اش رو تزیین کن و حرفایی که دوست داره بشنوه رو بهش بزن 

واسه دو نفره وقت گذروندن ترغیبش کن 

اگر فقط مشکلت اینه سعی کن شرایط روبهتر کنی عزیزم بالاخره همه یه نقصی دارن هیچکس بی عیب نیست

الان شوهرت حس میکنه تو میخوای خانوادشو ازش دور کنی، یه روانشناسی تو کلاسمون صحبت میکرد درباره همین مشکل میگفت اصلا توقع نداشته باشید بعد از عقد شوهرتون تمام و کمال مال خودتون باشه، اون اگر الان چند ماهه باشماست چندین سال تو اون خانواده بوده معلومه که واکنش نشون بده

تلاش بکن از راه منطقی وارد شو امیدوارم مشکلت حل شه میدونم خیلی سخته تو اون جمع به ادم حس پوچی دست میده من تجربه کردم