2777
2789
عنوان

شوهر چسبيده به خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8031 بازدید | 112 پست
گو... ه خورده مهر نده ازش ميگيرم تا قرون اخرشو اگه به اونجا بخواد كارمون بكشه فكر نكنم ميخواد آدمم ...

البته شاید شمام مثل زنداداش من جوری رفتار کردی که شوهرت اشتباه برداشت کرده . من ادم بدی نیستم گاهی دلم واسه زن داداشم میسوزه حتی ولی از اول انقد رو روابط داداشم با مادر و خواهراش دخالت کرد و حساسیتای بی مورد نشون داد بدتر داداشمو سر لج انداخت یه جوری که داداشم دیگه نمیاوردش پیش ما . ما هی میگفتیم زنت کو چرا نیاوردیش ولی جواب مارم نمیداد . کلا سر لج انداخته داداشمو داداشمم دقیقا مثل شوهر تو رفتار میکنه الان بچه خواهرمو دوست داره بازی میکنه و کلا افراطی شده روابطش با ماها زن داداشمم حرص میخوره . اینم بگم من اصلا کار داداشمو تایید نمیکنما 

و خدایی که به شدت کافیست ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من خيلي بدبختم  خيلي دلم غصه داره فكر كنم ديگه تا فردا همينجا بميرم از غصه چرا اين اين ...

وایپ چراانقدالکی خودتوناراحت کنی .ولش کن خودش خوب میشه وقتی ببینه محلش نمیزاری .میبنی تااخزک ک نمیتونه باخواهرباشه خواهرک نمیتونه همه نیازهاشوبرطرف کنه حتی خواهرنمیتونه همیشه براش غذابپزه.چ برسه ب بقیه

برو خونه بابات اصلا زنگ و اس نده اگه دیدی بعد یه مدت تغیری نکرد یه فکر اساسی کن تو نامزدی جدا بشی به ...

مگه طلاق به اين آسونياس آخه 

من با هزار اميد اومدم اينجا 

بعد ٢٧ سال تونستم با يكي مچ بشم من زندگيمو دوس داشتم

ولي اگه اينجوري بخواد باشه

واقعا ميرم جدا ميشم

تازه من شوهرم يك بار تو عقد جدا شده 

خوبه دوس عبرتم نميشه واسش

البته شاید شمام مثل زنداداش من جوری رفتار کردی که شوهرت اشتباه برداشت کرده . من ادم بدی نیستم گاهی د ...

من كاري نكردم من ازش تعادل خواستم شوهره من بلد نيس

اقا شوهره من زنداري بلد نيس نميدونه زن يني چي

تازه ميدونه خيلي زندگيمو دوس دارم 

اصلا فكر نميكنه يه روز ولش كنم 

واسه همين كوتاه نمياد

ولي واقعا ديگه خستم 

مشهد من ميرفتم گفتم باهم باشيم بهتره باهم وقت بگذرونيم  آخه من چميدونستم اينجوريه قبلا اينجور ...

بنظرم مهرت بزار اجرا تا ادم شه.چقده مهرت؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

عزیزم خودت که میگی میخواستی تو این مدت بیشتر شوهرتو بشناسی الانم فرصت خوبی بود

به نظرم بهتره ی مدت ازش دور بشی تا خودش بیاد سمتت خودش باید بفهمه که شریک زندگیش شمایین 

غرورتونو حفظ کنین تا بیشتر ارزشتونو بفهمه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
وایپ چراانقدالکی خودتوناراحت کنی .ولش کن خودش خوب میشه وقتی ببینه محلش نمیزاری .میبنی تااخزک ک نمیتو ...

اميدوارم خوب بشه اميدوارم 

دست خودم نيس خب

من خيلي احترامشو نگه ميدارم هواشو دارم

توقع نداشتم اينجوري كنه اينجوري بشه

من كاري نكردم من ازش تعادل خواستم شوهره من بلد نيس اقا شوهره من زنداري بلد نيس نميدونه زن يني چي ت ...

اشکال همین جاست که میدونه هر رفتاریم بکنه شما انقدر دوستش دارین که تنهاش نمیذارین

مامان دوتا دخمل ناز 😍