2777
2789
عنوان

شوهر چسبيده به خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8018 بازدید | 112 پست
مگه طلاق به اين آسونياس آخه  من با هزار اميد اومدم اينجا  بعد ٢٧ سال تونستم با يكي مچ بش ...

تو رو خدا بخاطر مشکلاتی که با یکم زمان بهبود پیدا میکنه اسم جدایی رو نیارید انگار بقیه مردا فرشتن بابا همه یه گیری دارن بالاخره

عزیزم وقتایی که عصبانی و ناراحتی اصلا باهاش حرف نزن نذار از همین الان تو روی هم بایستید

اشتباه کردی باهاش بحث کردی و اشتباه بدتر اینه که به رفتارش واکنش نشون میدی عزیزم منم دقیقا مشکل تو ر ...

خواهرش باعث شد پدرشوهرم باهام دعوا كنه كللي دروغ دراورده بود از دهن من 

من اصلا الان تو شرايطي نيستم ك بخوام با اون گرم بگيرم با اون كارايي كه كرده دوتا خونوادرو به جون هم انداخت 

الانم به رو خودش نمياره شوهرمم كه رفتارش يه ذره باهاش عوض نشده 

الان ديگه پرروترم شده 

واللا من تا الان ديدم يه مرد هررروز بره خونه خواهرش روزي چندبار باهاش حرف بزنه 

شوهرم از وقتي خواهرش اومده نزديكمون حتي تفريحدونفرمون محدود شده 

اونام بايد باشن حتما

ميترسع يه وقت بفهمن بدون اونا جايي بوديم

ولي اونا خودشون هرروز عصر بيرونن با شوهرش

شوهره منم اخره شب مياد كه باز اونام با ما ميان كه ما ديگه نميتونيم تنها باشيم ،با دوستاشون رفتن مسافرت حتي به ما تعارف نزدن اگه ما ميخواستيم بريم شوهرم اونارم همراهمون ميكرد

فعلا كه ميخوام ازش دور باشم برن با خواهرش 

مرديكع عرضه نداره همون بهتر پسر و داداش بمونه 

مرده زندگي از سرش زياديه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی باهاش بحث کردی و اشتباه بدتر اینه که به رفتارش واکنش نشون میدی عزیزم منم دقیقا مشکل تو ر ...

قبلنا زياد دونفري بيرون بوديم همش ميگف  تنها بودي از صبح ببرمت بيرون

الان اصلا نميگه بريم بيرون اصلا

مگه اينكه با اونا برنامه بزاريم 

تو نامزدی حلش کن حتما عزیزم 

با یه مشاور صحبت کن ازش کمک بخواه 

از خدا میخوام زودتر مشکلت حل شه 

منم یه  مدت کنار مادرشوهر و خواهرشوهر زندگی کردم میدونم چه حسی داری الان

مشهد من ميرفتم گفتم باهم باشيم بهتره باهم وقت بگذرونيم  آخه من چميدونستم اينجوريه قبلا اينجور ...

سعی کن زودتر عروسی بگیرید تا احساس مسئولیت بیشتری بکنه

شما الان نامزد محسوب میشی 

وقتی عروسی بگیرید اونوقت راحت میتونی از زندگیت دفاع کنی دم خواهرشم بهتر قیچی کنی

بعضی مردا لیاقت ندارن دائم دم دستشون باشی

نگران نباش با سیاست برو جلو وقتی انقدر حساسه

پیش شوهرت حرف نزن ولی خواهرش رو وقتی این نیست سگ محل کن

دیدی خیلی پررو هستش به شوهرش بگو جمش کنه

وقتیم خواستی بری یه نامه واسش بنویس و برو 

مثلا بنویس من بخیل نیستم نمیگم که خانواده رو ول کن بچسب به من یا من از خواهرت که بدم نمیاد من میگم هر چیزی حد و اندازه داره خوبه ادم با حانوادها بره بیرون خوش بگذرونه ولی خوش گذرونی دونفره هم لازمه

همون طور که من خواهرم رو دوست دارم شما هم دوسش داری از اینجور خود شیرینیا بگو حرفتم بزن تا نتونه نامه رو بر علیه ت استفاده کنه

مثلا بگو احترام پدر و مادر واجبه ولی منم دیگه شریک زندگیت شدم نسبت به من هم مسئولیت داری

کلا یکی به نعل بزن یکی به میخ

خودت جملاتت رو درست کن 

من چند نمونه گفتم تا بگیری منظورمو

خواهرش باعث شد پدرشوهرم باهام دعوا كنه كللي دروغ دراورده بود از دهن من  من اصلا الان تو شرايطي ...

من میدونم آدم تو دوران عقد دوس داره تفریحاتش دو نفره باشه ولی بعضی آقایون تازه بعد ازدواج تازه یاد خواهر و مادرشون میفتن و کارایی رو که تو مجردی نکردن واسشون بعد تأهل میکنن ولی عزیزم به نظر من خودتو تحمیل نکن ازش فاصله بگیر و با خانواده ی خودت بیشتر وقت بگذرون ازش نخواه که بهت محبت کنه و راجع به خواهرش هم حرفی نزن بذار ی مدت هرکاری میخواد بکنه تا بفهمه شما حساس نیستین و خواهرش نقطه ضعفتونه

فرصت بدین تا خودش احساس نیاز کنه و بیاد به سمتتون

مامان دوتا دخمل ناز 😍