2777
2789
عنوان

برای داشتن ابروهایی پرپشت

168 بازدید | 8 پست

واسه اینکه ابروها پرپشت و مژه هامون پر و بلند شده چیکار کنیم? نسخه تجربه شده ای دارید ? من الان ابروهامو سایه زدم ولی میخوام ک ابروهای خودم پر پرشه که لازم نباشه سایه و تتو و این چیزا بزنم ..ممنون میشم کمک کنید همچنین واسه بلند شدن مژه ها.   متشکرم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

روغن مرغ(شنیدم)و روغن بادوم تلخ

دیوونه دلم،پای عشق تو میمونه دلم،حالا که تو شدی مهمون دلم، دیوونه دلم،قدر عشق تو میدونه دلم،حالا که با منی آرومه دلم،به عشقت دل سپردم چه عشق بینظیری،تویی هوای آدم که از یادم نمیری،بهت دلبستم آسون به اون چشمای زیبا،تو زیبایی که دنیا شده غرق تماشا،برام جون و تنی عمری نفس میدی به قلبم،تویی عشقم گلم جونو دلم آرومه قلبم،مثه ماهی و همراهی هر راهی که میرم،تویی جونم نمیتونم بمونم بی تو یک دم

سایه رو چطوری میزنید ک خوب در بیاد؟ 

کدوم مارک؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداداشم نوک مژه هاشو با قیچی کوتاه کرد بلند شد خواهرام سرش نزدیک شعله گاز بود مژه های یه چشمش کز خورد بعد از چند وقت اون کز خورده ها خیلی بلندتر از چشم دیگش شدن مجبور شد هر دو رو قیچی کرد هر دوتا بلند شد ,

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سایه رو چطوری میزنید ک خوب در بیاد؟  کدوم مارک؟

عزیزم دائمی زدم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
زنداداشم نوک مژه هاشو با قیچی کوتاه کرد بلند شد خواهرام سرش نزدیک شعله گاز بود مژه های یه چشمش کز خو ...

وای ریسک بزرگیه 

من تقویت کننده ابرو و مژه سریتا میزنم راضیم به نظرم ابرو رو پر میکنه

چه جالب

من قطره رزماری به ابرو می زدم واقعا تأثیرشو دیدم هر سه ماه سر مژه هامو خیلی خیلی کم با قیچی می زنم احساس می کنم بلند شدن یه مدتی هم هست روغن کرچک و نارگیل و فندق مخلوط می کنم هم به ابروهام هم مژه هام می زنم تاثیر گذاشته اما دنبال یه تغییر اساسی نباشید. 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️