2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض نداشت؟با یه بسته ۱۰ کیلو چاق شدی؟

عوارض که والا تاحالاچیزیم نشده

من یه بسته قرص فت فست خوردم تموم شد یه هفته استراحت دادم پشت سرش کپسول فرشته خوردم ولی نصفشو خوردم

امضا ندارم انگشت میزنم☝
من جواب گرفتم  برگشتم نداشت  عالي بود  عوارضش هفته اول اسهال نفخ بود  تا زما ...

سلام عزیزم من از کجامیتونم اینو بخرم من الان داشتم اما تمام شد از اهواز خریدمش الانم من تهرانم 

خدام تکلیفش باخودش معلوم نیس

ی سری مث ما اشتها ندارن مجبوریم این چیزای خطرناکو بخوریم

ی سریا زبس چاقن و خوش اشتها مجبورن و....

۰راعدالت رعایت نشده

بابا حسرت بدلم موند بالذت و اشتها غذا بخورم

لعنتی وقتی صورتم تپل میشه قیافه م ۱۸۰درجه تغبیر میکنه

خب من چکار کنم پس

منم امشب از عطاری صبا گرفتم تقریبا همون فلکه میشه، نزدیکای صف تاکسی جاده نور ۳۰ تومن، ولی قرص گچیه ۸ ...

سلام دوست عزيز. ازقرص فرشته استفاده کردی؟؟؟؟نتیجه ی  داشت؟؟؟؟عوارض یابازگشت چطور؟؟؟

الهی تاکرم تودرمیان است ناامیدی حرام ❌❌❌❌❌❌❌❌
عوارض که والا تاحالاچیزیم نشده من یه بسته قرص فت فست خوردم تموم شد یه هفته استراحت دادم پشت سرش کپس ...

سلام گلم استفاده کردی راضی ای؟ برگشت داشته؟

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

من ی مدت خوردم خیلی خوب شده بودم هم ب وزنم اضاف شد هم کلی پوستم رو‌شن وسفید شده بود. هیچ عوارضی هم نداشت فقط یکمی خواب آور بود ک ب مرور زمان عادت کردم. فقط تنها مشکلش اینه ک وقتی مصرفش قطع میشه بعد ی مدت دوباره بر میگردی ب قبل 😐 البته الان دیگ همه مکمل های چاقی همین مشکل رو دارن

من ی مدت خوردم خیلی خوب شده بودم هم ب وزنم اضاف شد هم کلی پوستم رو‌شن وسفید شده بود. هیچ عوارضی هم ن ...

ببخشید من تو نت خوندم که خیلی عوارض داره، مثلا استخون درد کلیه درد، و چون خواهر منم ۵ عدد ازش خورده بود خیلی نگران بودم، پس عوارض خاصی نداشته، و اینکه داخل قرص های شما سفید رنگ بود؟