2777
2789
عنوان

با اختلاف سنی چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 36 پست
چیکار کنم آخه هیچ جوره به دلم نمی شینه البته کسی هم نمیاد که سالی یبار یکی میاد اینجوری البته مورد خ ...

میدونم چی میگی خودمم سن کم ازدواج کردم ۱۷جداشدم  ولی بنظرم بزاربیادبینم چجوریه شکلش خلق خوش شایدبدل نَُشست مث شوهرمن ک بهش نمیخوره ۴۰باشه😁

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

میدونم چی میگی خودمم سن کم ازدواج کردم ۱۷جداشدم ولی بنظرم بزاربیادبینم چجوریه شکلش خلق خوش شایدبدل ...

اره دقیقا 

ولی خانمه گفت عکس می فرستم دیگه نفرستاد

کلا پارسالم گفت پسر عموم و رفت دیگه که رفت

مدلشه خیلی دیلی داره و انگار حواس پرتی داره 

مثلا با اینکه هزار بار منو دیده با تعجب میگه شما نازنین خانم هستید؟ آدم میمونه چی فکر کنه من از شل و ول بودن خوشم نمیاد اخلاق خود معرفم روم اثر میزاره به خصوص که میگه خواهر زاده مه طرف بعدشم میگه خجالتیه آخه عکاس خجالتی داریم مگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم چی میگی خودمم سن کم ازدواج کردم ۱۷جداشدم ولی بنظرم بزاربیادبینم چجوریه شکلش خلق خوش شایدبدل ...

دعام کن اخلاقای بدمو کنار بزارم دعا کن خدا ببخشه منو 

خیلی تو ذهنم آدما رو قضاوت میکنم خیلی وقتا افکار بد دارم در مورد طفلکا در نهایت حس خوبی ندارم قشنگ نیست اینکارام حریف فکرامم نشدم

اره دقیقا ولی خانمه گفت عکس می فرستم دیگه نفرستادکلا پارسالم گفت پسر عموم و رفت دیگه که رفتمدلشه خیل ...

ولش کن دیگه عزیزم اینو بیخیال دنبالشم نرو اگ بخایت واری کنه میکرد دلتو بخدا بسپار انشالاک کمکت میکنه و یه شوهرخوب گیرت میاد

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

دعام کن اخلاقای بدمو کنار بزارم دعا کن خدا ببخشه منو خیلی تو ذهنم آدما رو قضاوت میکنم خیلی وقتا افکا ...

میدونم چی میگی منم اینجوریم تازگیا خیلی دلم میگیره ودلم میخادازعیبت و قصاوت دوری کنم ازخدابخواه انشالابهت کمک میکنه عزیزدلم چشم منم دعات میکنم

ولش کن دیگه عزیزم اینو بیخیال دنبالشم نرو اگ بخایت واری کنه میکرد دلتو بخدا بسپار انشالاک کمکت میکنه ...

فداتشم

التماس دعا تروخدا برا همه مجردا دعا کن منم همین طور 

میدونم چی میگی منم اینجوریم تازگیا خیلی دلم میگیره ودلم میخادازعیبت و قصاوت دوری کنم ازخدابخواه انشا ...

اره منم خیلی دوس دارم درست شم خیلی افکارم پلیدن

خیلی ذاتم خراب شده 

توکل بخدا خدا کنه درست شم 

طفلک مردم چه حرفای مفتی تو سرم می چرخه هرچند دارم تلاش می کنم با توکل بخدا اصلاح کنم

منم خدم اختلاف سنی داریم ولی رابطمون خوبه خداروشکر همه چی ب سن نیس ک 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

اره منم خیلی دوس دارم درست شم خیلی افکارم پلیدنخیلی ذاتم خراب شده توکل بخدا خدا کنه درست شم طفلک مرد ...

نمازاول وقت بخون وازخدابخواه کمکت میکنه توم برامن دعاکن مشکلم خیلی زیاده 

من 27سالمه 

همسرم38

واقعا راضیم ازاین اختلاف سن 

احساس میکنم بهترین اختلاف سنی رو داریم 

ولی خب باید خواستگاراتو ببینی ادم با ادم فرق داره 

به نظرم ادم خوب پیدا کردی به سن خیلی توجه نکن 

چون خیلی ازدواجا دیدم که هم سن یا اختلاف سن کم بوده ولی خیلی به مشکل خوردن وهمو درک نکردن

نمازاول وقت بخون وازخدابخواه کمکت میکنه توم برامن دعاکن مشکلم خیلی زیاده

چشم

ممنونم

توکلت بخدا

بخدا یه روز همچین این مشکلاتی که میگی حل شن که بخندی که یه روز چرا انقد نگرانشان بودی

توکل کن بخدا فقط خودش مث آب خوردن حلش می کنه

من 27سالمه همسرم38واقعا راضیم ازاین اختلاف سن احساس میکنم بهترین اختلاف سنی رو داریم ولی خب باید خوا ...

چند ساله ازدواج کردین 

آره واقعا مشخص نمی کنه

اما من سنم کم نیس الان تو سن کم هم سن اغلب خوب نیس چون پسرا دیرتر به بلوغ فکری میرسن

اما دیگه سی سالگی و بعدش دیگه هر دو به بلوغ عقلی رسیدن 

اختلاف ده سالم خوبه پسر ناز کش از آب درمیاد البته عکسشم دیدم

واقعا بیشتر به خود شخص ربط داره مثلا من دوس ندارم شوهرم شکسته باشه هرچند ناز کش نباشه

یکم خلم😅

چشمممنونمتوکلت بخدابخدا یه روز همچین این مشکلاتی که میگی حل شن که بخندی که یه روز چرا انقد نگرانشان ...

ممنونم الهی امین کاش اینجوری بشه زودی من تتهام خیلی ۷ساله ۲۰روز درماهدباید تنهای سرکنم درحسرت دیدن شوهرم واقعاکلافه ام وخسته ازاون ور دکتربرای بچه باز باید برم مجدداخیلی گرفتارم

ممنونم الهی امین کاش اینجوری بشه زودی من تتهام خیلی ۷ساله ۲۰روز درماهدباید تنهای سرکنم درحسرت دیدن ش ...

عزیزم

نگران نباش درست میشه 

سنی نداری بچه هم میاد 

نمیتونی تو بری جایی که اون هست؟ اینجوری سخته منم تجربه کردم تنهایی رو اذیت کننده بود اما خب بخش خوبش این بود فرصت تحصیل داشتم چون وقتم آزاد بود