2777
2789
عنوان

با اختلاف سنی چه کنم

336 بازدید | 37 پست

دوستان تروخدا کمکم کنید

من ۲۸ سالمه خوش قیافه و بی بی فیسم اما سنتی هست عقایدم و عرضه دوس پسر پیدا کردن و ازدواج کردن باهاشم ندارم خیلی برام پیش اومده پسرا چراغ سبز نشون دادن از خودم کوچیکتر یا حالا هم سن و سال اما خب من راهشو بلد نبودم و نیستم از طرفی خواستگارای فامیلم که پرونده رفت به دلایل منطقی و غیر منطقی که پشیمونم ، حالا هم جدیدا هرکس میاد مثلا خانمایی که می بینن منو تو محل کارم برا پسرشون یا فامیلشون هستن موردا ک سن ک سالی بالا هستن از نظرمن مثلا ۴۰ سال اینا 

بنظرتون زیاد نیست؟ چیکار کنم راهکاری نظری هست بفرمایید فک کنید به خواهرتون پیشنهاد میدین ناامید شدم واقعا از ادامه از طرفی نمیخوام رویایی فکر کنم 

من ۲۶اون ۳۹😐

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودت مشکل نداری که اش‌کالی نداره الان برا شما به چشمم زیاد نیس نمیدونم چرا برا خودم اینجوریم

بله مشکل دارم اینم اینه ک من تواوج جوانیم ولی اون درحال میرشدن چروک شدن صورتش البته ارثیه مث مادرشه زود صورتشون خراب میشه مچاله میشه ازاین بابت خیلی دلم مبگیره بچه دارنشدیم هنوز 

بنظرم اختلاف زیادی خوب نی نهایت ۷تا۶بیشترنشه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

زیاد نیس ، ندیده و ناشناخته رد نکن ،فوقش میبینیشون و میگی نمیخوام ...

هنوز ندیدم

اما خب آدمو سر ذوق نمیارن مثلا خانم همکارم برای فامیلش گفت نه اطلاعاتی نه چیزی 

منم پرسیدم همش میگه سالمه خوبه

گفتم اختلاف سنی زیاده گفت سن به عدده بخدا خیلی پسر خوبیه تاحالا با کسی حرف نزده خجالتیه 

خب یجوری شدم

یعنی چی مگه ۴۰ ساله ها همه ولن تو خیابونا با عالم و آدم آشنا شدن یا مثلا خجالتی بودن آپشن به حساب میاد 

وقتی شخص اینجوری حرف میزنه دلمو میزنه متاسفانه اخلاقای منم عجیبه سر همچین چیزایی رد میکنم

بله مشکل دارم اینم اینه ک من تواوج جوانیم ولی اون درحال میرشدن چروک شدن صورتش البته ارثیه مث مادرشه ...

شما الان ازدواج کردی نباید رو این چیزا حساس باشی 

من قبلش سخت می گیرم اما بعدش دیگه برام مهم نیست من عموم و زن عموم ۱۷ سال اختلاف سنی دارن ولی زن عموم بزرگتر از سنش بنظر میاد و عموم کمتر از این نظر بهشون نمیاد اختلاف سنیشون اصلا

شما الان ازدواج کردی نباید رو این چیزا حساس باشی من قبلش سخت می گیرم اما بعدش دیگه برام مهم نیست من ...

مام دقیقامث عموت ولی خب دلم میگیره من موام داره بسرعت سفیدمیشه ولی اون تازه یکم بسختی مشخصه یعنی بیشتربخاطر چروک شدن صورتش دلم میگیره ولی خب میگذره بیشترعاشق همدیگه میشیم 

مام دقیقامث عموت ولی خب دلم میگیره من موام داره بسرعت سفیدمیشه ولی اون تازه یکم بسختی مشخصه یعنی بیش ...

چه خوب که بهم علاقه دارین

مهم علاقه س 

چرا دلت بگیره آخه 

من اگه کسیو دوس داشته باشم برام مهم نیس متاسفانه چون عشق نیس و فقط منطق وسطه خب آدم میشینه کاستی ها رو میبینه 

الان مثلا من شغلم دولتیه درس خوندم ایشون شغلش ازاد و تحصیلات دیپلم نه که این چیزا مشکل داره نه فقط سلیقه من شبیه خودمه و همینم باعث شده اینجوری شم دیگه کاش یکی تو مایه های خورم میومد تروخدا برام دعا کنید

چه خوب که بهم علاقه دارینمهم علاقه س چرا دلت بگیره آخه من اگه کسیو دوس داشته باشم برام مهم نیس متاسف ...

چشم ایشااالاخوشبخت بشی ببین ادم کاری باشه مهمه ازاد و دولتی و یاپولداربودنش مهم نیس من ک دوسشتداشتم اولش ک دیدنش فقط بدلم نشست همی چقدر بدبختی وعذاب بوده مشکلات کتگ خودکشی جنگ جدال بوده ازدست خودش مادرشوخواهرش تابه اینجارسیدم ۷سال عزوسی کردم حالاجوری بهم وابسته ایم ک اب نمیخوره بدون حضورم همجیشو میخادفدای من بکنه واینم بگم ب سمت خدارفتم خالصانه وصبوری کررم ازش درخاست کردم ایمانم قوی تربشه وعاشق تربشیم واینجورم داره میشه

چشم ایشااالاخوشبخت بشی ببین ادم کاری باشه مهمه ازاد و دولتی و یاپولداربودنش مهم نیس من ک دوسشتداشتم ...

تو سن پایین انتخاب خیلی راحتتره حداقل ۷ ساله باهاشی من همش به چیزای بد فکر میکنم

تو سن پایین انتخاب خیلی راحتتره حداقل ۷ ساله باهاشی من همش به چیزای بد فکر میکنم

دقیقاشمام زودانتخاب خوب بکن بروتاسنت بیشترنشده ک انتخاب سخت تری کنی

دقیقاشمام زودانتخاب خوب بکن بروتاسنت بیشترنشده ک انتخاب سخت تری کنی

چیکار کنم آخه هیچ جوره به دلم نمی شینه 

البته کسی هم نمیاد که سالی یبار یکی میاد اینجوری 

البته مورد خوبم بود اما با ازدواج قبلی من مشکل داشت 

من یبار سن کم ازدواج کردم واقعا سن کم آدم متوجه نیس راحته بخدا کاش اون اتفاقات بدام نمی‌افتاد و جدا نمی‌شدم