2777
2789

من وزنم۴۸ کیلو ۷کیلو رفتم دکتر گفت کبود وزن داری میخوام وزنمو زیاد کنم قرص فرشته با قرص سیپروهپتادین رو برای یه ماه بخورم به نظرتون خوبه و هر روز عرق کاسنی که جوش نزنم بازم ممکنه عوارض جدی داشته باشه؟

من ی مدت خوردم خیلی خوب شده بودم هم ب وزنم اضاف شد هم کلی پوستم رو‌شن وسفید شده بود. هیچ عوارضی هم ن ...

میگن اگه مصرفش رو به مرور کم کنی شاید یک الی دو کیلو برگرده مگرنه ثابت می مونه یکی که مصرف کرده بود پرسیدم اینو گفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جواب گرفتم  برگشتم نداشت  عالي بود  عوارضش هفته اول اسهال نفخ بود  تا زما ...

سلام، شما چاق شدین با این قرص؟عوارضی مثل دست درد یا پا درو نداشتین ؟ استخون لگن تون سالم مونده؟من شنیدم میگن سیاه میکنه ۵ روزه دارم مصرف میکنم یه کم صورتم تپل شده اما میترسم نظراتو خوندم

خدام تکلیفش باخودش معلوم نیس ی سری مث ما اشتها ندارن مجبوریم این چیزای خطرناکو بخوریم ی سریا زبس چ ...

من صورتم وقتی تپل میشه خیلی خوشگل میشم اما لاغر ک میشم اصلا حس میکنم آرایشم بهم نمیاد اشتها هم دارماا اما انگار جذب نمیشه غذا به بدنم هر چی هم بگی میخورم شیرینی سس مایونز سیب زمینی

سلام شما مصرف کردین از کجا متوجه شدین اصل هست یا نه؟

ابجی ببین من همی قرصای چاقیو استفاده کردم  همشون مثل هممن و همشون کورتون دارن  من الان از مودر امازون  و بادی فول  وفت فیس استفاده میکنم  میدونمم  عوارض دار

جون عزیزتون مصرف نکنید از این قرصا.

ارزش نداره بخدا

من ۱۹ سالمه

دو دوره مصرف کردم.کلیه چپم ورم کرده و سنگ بسته.

بعضی وقتا از شدت درد زمینو چنگ میزنم ،اونایی که سنگ داشتن میدونن چی میگم

کبدم دچار مشکل شده.

بدنم پر آکنه شده بود 

رحم کنید به خودتون😔

سلام، شما چاق شدین با این قرص؟عوارضی مثل دست درد یا پا درو نداشتین ؟ استخون لگن تون سالم مونده؟من شن ...

عزیزم سلام گفتی داری مصرف میکنی الان چطوریاس خوبی؟ منم خریدم 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
من وزنم۴۸ کیلو ۷کیلو رفتم دکتر گفت کبود وزن داری میخوام وزنمو زیاد کنم قرص فرشته با قرص سیپروهپتادین ...

نه نخور اصلا نخور قرص فرشته من پارسال یه دوره خوردم افسردگی ریزش موو درد شدید مفاصل دارم من فقط یه دور خوردم خدا خودش بهم رحم کنه تو رو خدا دعام کنید مثل جنازه ها شدم به خدا اگر جونتون رو دوس دارید نخورین منم دعا کنید 

بانظراتدون چقدترس بهم افتاده امامن دوسال پیش3دوره خوردم از52شدم75و جالبیش اینک درحین مصرف باردارشدم نمیدونستم یا3هفته ب عطلاری ک گفتم گفت نخورترسیم راه نده چون طبع دارو گرمه بچت پسره ک همونم شد واقعا اماالان بعداز2سال میخام یدوره بخورم رفتم ازهمون گرفتم شباازضعف دستو پاو معده دردخواب ندارم امروزمیرم سراغش

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
بانظراتدون چقدترس بهم افتاده امامن دوسال پیش3دوره خوردم از52شدم75و جالبیش اینک درحین مصرف باردارشدم ...

عزیزم شما مال کجایی؟  از کجا بدونیم فرشتہ اصلہ یا فیک؟ منم خریدم کپسول دورنگس توشا باز نکردم ببینم توش چیہ .....کلی ترسوندنم ۱۰ کیلو کمبود وزن دارم خستہ شدم دیگہ بخدا از لاغری ھرکی میبینہ میگ وای عالی اما خودم خیلی دلم میخاد تپل تر بشم

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙

منم ۱۵کیلو‌کمبود وزن دارم بخاطر استرس کنکور ۱۷کیلو‌کم کردم از ۵۷شدم ۴۰

خسته شدددم از لاغری. اشتهام زیاده ها ولی باز کم کردم،دیگه رو اوردم به قرص فرشته...سه روزه دارم میخورم تغییری از نظر اشتها پیدا نکردم و مثه قبل اشتهام خوبه