من وزنم۴۸ کیلو ۷کیلو رفتم دکتر گفت کبود وزن داری میخوام وزنمو زیاد کنم قرص فرشته با قرص سیپروهپتادین رو برای یه ماه بخورم به نظرتون خوبه و هر روز عرق کاسنی که جوش نزنم بازم ممکنه عوارض جدی داشته باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من جواب گرفتم برگشتم نداشت عالي بود عوارضش هفته اول اسهال نفخ بود تا زما ...
سلام، شما چاق شدین با این قرص؟عوارضی مثل دست درد یا پا درو نداشتین ؟ استخون لگن تون سالم مونده؟من شنیدم میگن سیاه میکنه ۵ روزه دارم مصرف میکنم یه کم صورتم تپل شده اما میترسم نظراتو خوندم
خدام تکلیفش باخودش معلوم نیس ی سری مث ما اشتها ندارن مجبوریم این چیزای خطرناکو بخوریم ی سریا زبس چ ...
من صورتم وقتی تپل میشه خیلی خوشگل میشم اما لاغر ک میشم اصلا حس میکنم آرایشم بهم نمیاد اشتها هم دارماا اما انگار جذب نمیشه غذا به بدنم هر چی هم بگی میخورم شیرینی سس مایونز سیب زمینی
این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم .. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن )
من وزنم۴۸ کیلو ۷کیلو رفتم دکتر گفت کبود وزن داری میخوام وزنمو زیاد کنم قرص فرشته با قرص سیپروهپتادین ...
نه نخور اصلا نخور قرص فرشته من پارسال یه دوره خوردم افسردگی ریزش موو درد شدید مفاصل دارم من فقط یه دور خوردم خدا خودش بهم رحم کنه تو رو خدا دعام کنید مثل جنازه ها شدم به خدا اگر جونتون رو دوس دارید نخورین منم دعا کنید
بانظراتدون چقدترس بهم افتاده امامن دوسال پیش3دوره خوردم از52شدم75و جالبیش اینک درحین مصرف باردارشدم نمیدونستم یا3هفته ب عطلاری ک گفتم گفت نخورترسیم راه نده چون طبع دارو گرمه بچت پسره ک همونم شد واقعا اماالان بعداز2سال میخام یدوره بخورم رفتم ازهمون گرفتم شباازضعف دستو پاو معده دردخواب ندارم امروزمیرم سراغش
خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
خسته شدددم از لاغری. اشتهام زیاده ها ولی باز کم کردم،دیگه رو اوردم به قرص فرشته...سه روزه دارم میخورم تغییری از نظر اشتها پیدا نکردم و مثه قبل اشتهام خوبه