2777
2789

قرصه فرشته خوب چاق میکنه اما یکی از دوستام که خورد بعد یه مدت پاهاش ورم کرده بود درحدی که نمیتونست راه بره دکتر گفته بود ماله او قرصاص

بنظرم به ساختن یا نساختن بدنتونه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
عزیزم پسرخاله تون چی میخورد چند وقت و از کجا فهمید ک لگنش اسیب دیده علایمش چی بود

سیپروهپتادین و‌چندتا قرص‌دیگه ک من نمیدونم مث اون چیزایی ک توی باشگاه میخورن 

میرفت باشگاه بعد از چندوقت دچار پادرد شد فکر‌میکرد بخاطر وزنه سنگین برداشتنههرجا میرفت دکتر خوب نمیشد و‌بدتر میشد ولی بعد از یکی دوسال ک ام ار آی کرد توی یزد، فهمیدن ک چشه ،الانم سی میلیون خرج عملشه تا آخر عمرم باید پلاتین بذاره حای مفصل استخون رونش توی لگن، دعا کنید خوب بشه😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت بدی؟ نده بهش تروخدا

اره دکتر گفت. چون خیلی کم اشتها بود. خداییش تو اون یه ماه کلی وزن بیشتر از ماه های قبل اضافه کرد. ولی احساس کردم داره بد خلق و خواب آلودش میکنه دیگه ندادم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
سیپروهپتادین و‌چندتا قرص‌دیگه ک من نمیدونم مث اون چیزایی ک توی باشگاه میخورن  میرفت باشگاه بعد ...

عزیزم ایشاله ک خیلی زود خوب میشن ...خدا ب جوونیش رحم کنه ...

و خدایی ک در این نزدیکی ست....
عزیزم میشه عکس قرصتو برام بفرستی که مثلش بگیرم الان که قطعش کردی لاغرنشدی واشتهاتو خوب باز میکرد

سلام عزيزم

حقيقتش مال من همش ك كورتون بود 

يعني وزن كم كردم دوباره 

بعد بازش كردم ديدم توش گچيه موادش 

يكي ديگه گرفتم ك بازش كردم همش توش گياهه اما نخوردمش هنوز

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها از کجا بفهمیم کپسول فرشته تقلبی نیست؟!!

روی قوطی من نوشته اگه برچسب طلایی اورجینال داشته باشه اصله...

در ضمن بوی گیاه میده کپسولاش و سبز نیستن موادش..

اون آقای عطاری گفت ما خودمون دکتر داریم و میدیم اینا رو آزمایش

اگه مشکلی داشته باشن نمیفروشیم

نمیدونم بخورم یا نه

سخت بود ولی تونستم   
بچه ها از کجا بفهمیم کپسول فرشته تقلبی نیست؟!! روی قوطی من نوشته اگه برچسب طلایی اورجینال داشته باش ...

منم گرفتم کپسولاش سفید رنگه داخلشون از دیشب دارم میخورم همش خوابم میاد

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
خیلی زود چاق شدم داداشم ازم قرصارو گرفت انداخت تو جوب😐😐😐😐و بعدش کلی صورتم جوش زد 

واقعا؟وزنت برگشت مثل قبل؟کپسولا چه شکلی بودن منظورم داخلشون

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم