2777
2789

منکه مصرف میکنم فقط پوف می‌کنه صورتو بعد خوردن فرشته .بعد ناهار قرصو میخورم شب پوف صورتم میخابه واقعا مسخراست فقط نمیدونم قط کردم چی میشه وای کلا صورتم لاغر میشه مثل قبل اه 

عزیزم شما مال کجایی؟  از کجا بدونیم فرشتہ اصلہ یا فیک؟ منم خریدم کپسول دورنگس توشا باز نکردم بب ...

عزیزمن رفتم کپسولموعوض کردم یجورگرفتم روش زدم75تومن خداروشکرعالیه خواهرمم خوردتپل شده

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمن رفتم کپسولموعوض کردم یجورگرفتم روش زدم75تومن خداروشکرعالیه خواهرمم خوردتپل شده

عزیزم شما بعد از چند روز مصرف نتیجه دیدید؟؟ من دوهفتس مصرف میکنم تغییری از نظر اشتها و وزن احساس نکردم...خودم قبلا هم اشتهام زیاد بوده

عزیزم شما بعد از چند روز مصرف نتیجه دیدید؟؟ من دوهفتس مصرف میکنم تغییری از نظر اشتها و وزن احساس نکر ...

گلم روش زده10روز بعدمتوج علائم چاقی و اشتهامیشی اگ ک دیدی مثلادوهفته ای شد فرقی نکردی برو وزنت کنه اگ دیدی وزنت کم شده نسبت ب قبل داروت ضعیفه.اخ این عطاری ک من رفتم روز اول وزنم کرد باتاریخ نوشت ته قوطی کپسول بعدهرسری وزنم میکنه نسبت ب وزن اولیه میگ چیکارکنم

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
بانظراتدون چقدترس بهم افتاده امامن دوسال پیش3دوره خوردم از52شدم75و جالبیش اینک درحین مصرف باردارشدم ...

میشه درخواستمو قبول کنی چند تا سوال راجب قرص فرشته بپرسم🥲

بچه ها خواهش میکنم قرص فرشته نخورید خیلی ضرر داره من یه مدت استفاده کردم چاق شدم ولی همش کورتون بود پا درد شدید گرفتم کبدم گرم شد یه مدت تمام بدنم به طرز وحشتناکی حالت کهیر و جوش میزد تورو خدا مصرف نکنید خیلی خطرناکه

عزیزم شما درد استخوانت خوب شد؟؟؟

بله عزیزم کلیی ام ار ای گرفتم ولی خدا و شکر سالم بود اما یک سال بدن درد داشتم و مثل جنازه ها شده بودم لاغرتر از قبل مصرف بودم چن نفرم به چشمم تو مطب ذدکتر ها دیدم به خاطر این قرص ها استخوان  لگنشون از بین رفته بود اصلا نخورین