2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم به ننگ اومدمممم

894 بازدید | 88 پست

دیگه دارم سکته میکنم تروخدا بگید چیکار کنم مادرشوهرم یه جادوگره آشغاله وقتی تو دوره عقد باردار شدم زود بهانه گرد که دیگه لازم به عروسی گرفتن نیست منم کلی گریه و زاری آخرم داداشم برام عروسی گرفت مادرشوهرمم هیچکدومشون نیومدن عروسی و الان ۸ماهه قطع ارتباطم الان که دارم جشن سیسمونی میگیرم زنگ زده به پسرش که فلانی رو هم دعوت کن من چی بپوشم ... اه اه اه دلم میخاد خفش کنم فقط واسه نمایش و ادا بازی داره میاد نمیتونم باهاش روبرو بشم و تحملش کنم شوهره بدبخته منم این وسط گیر کرده همش میگه چیکار کنم واقعا تحمل دیدنشو ندارم برای من هیچکاری نکرده نه عروسی نه نامزدی نه حتی ماه عسل.. الان حاظراماده میخاد بیاد فقط حال من گرفته شه

ازكجافهميدميخوايدجشن سيسموني بگيريدمگه قطع ارتباط نبودي

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسیتون نیومدن؟؟؟؟؟

چ روشم میشه پاشه برای جشن سیسمونی بیاد😒😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

فلانی رو دعوت کن من چی بپوشم؟ یعنی چی؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

آخی الهی.

بنظرم بگو بخند حرسش بده.حسابش نکن.با عزیزم عزیزم گفتنت یجور جلوه بده که دوسش داری ولی از پشت خنجر بزن.😉😉

ولی ب رو بیاری ک ازش بدت میاد اوضاع بدتر میشه

عزیزم برات مهم نباشه اصلا خب بهرحال مادرشوهرته و اگه تو مراسم نباشه جالب نیست هرچند اصلا کار درستی نکرده ک عروسی نیومده بی احترامی ب پسر خودش بوده شما کلا سعی کن نادیده بگیریش

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
خاله هاشو دعوت کردم  شوهرمم بهش زنگ زده گفته

نبايددعوتش ميكرد

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
شوهرم دستش تو جیبه اوناس و خیلی به مامانش وابسته اس  نمیدونم چیکار کنم

اوف پس ديگه كاري نكن جشن نگير

خاله هاشو دعوت کردم  شوهرمم بهش زنگ زده گفته

اشتباه کردی خاله هاشودعوت کردی ! 

مادرشوهرت معلومه ک میفهمه دیگه ..کلا جشن روبیخیال شو اگه خیلی اذیت میشی.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه