2777
2789

من شیورصورت گرفتم چندباراستفاده کردم احساس کردم پوست صورتم داره حالت لطافت وزنانگیشوازدست میده وموهاش ضخیم میشه

شیورمن دقیقا یه تیغ ازماشین سه تیغ های ریش زنی مردونست

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شیورصورت گرفتم چندباراستفاده کردم احساس کردم پوست صورتم داره حالت لطافت وزنانگیشوازدست میده وموها ...

اخ اخ چقدر بد

اینی که من دیدم خط زن داره،یه سری داره برا بیکینی،یکی داره برا موی دماغ و‌گوش،یکی‌داره برا ابرو،یکیم برا کل صورت،من خودم‌درکل صورتم‌پر مو هست،نمیدونم‌بگیرم یانه تا بحال استفاده‌نکردم‌مو زن

اخ اخ چقدر بداینی که من دیدم خط زن داره،یه سری داره برا بیکینی،یکی داره برا موی دماغ و‌گوش،یکی‌داره ...

برامن فقط براصورت بودویه سرداشت براابرودرکل به نظرمن نخرپولتودورریختی به جاش ماهی دو سه بارم بری اصلاح صورت ورزش هم هست براپوست ضررهم نداره

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

اینا مو رو از ریشه میکنن یا مث ژیلتن؟منم خیلی میبینم تبلیغ میشه

مثه ژیلتن