2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم به ننگ اومدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مشکل مادر شوهرت باهات چیه؟؟بخاطر اینکه تو دوران عقد باردار شدی رابطش باهات بد شده ؟اگه اینه که ...

از اول که مخالف بود ولی کلا عشقه زرنگ بازیه اینکه تا حامله شدم خوشحال شد که دیگه برای پول عروسی بهانه داره بعدم اجاره خونه رو نداد گفت چرا شما عروسی گرفتید بعدم گفت دیگه ماه عسل بمن ربطی نداره البته همه اینا با خوشحالی بود که دیگه بهانه واسه مول خرج نکردن داره قبلش وقتی میخاد برای احازه خونه کمک کنه اشک مارو درمیاورد

اره واقعا دلم‌میخاد بهم بزنم

حالا عزیزم کاریش نمیشه کرد و مراسم رو به هم زد وایستا ببین چی پیش میاد حالا شاید مادر شوهرت تو جشن سیسمونی نوه اش و دیدن لباسای کوچیکش اونقدر خوشحال باشه که تیکه و کنایه یادش بره چون مادربزرگها واقعا واسه نوه اشون ذوق دارن هر چند تو ظاهر نشون ندن بخصوص نوه پسری بعدشم اگه الان مادر شوهرت نمیاومد بالاخره واسه تولد بچت که میاومد اونموقع که نمیتونستی به شوهرت بگی چرا اومد؟؟منظورم اینه که به همین زودیا باید باهاش روبرو میشدی

وزن شروع 
از اول که مخالف بود ولی کلا عشقه زرنگ بازیه اینکه تا حامله شدم خوشحال شد که دیگه برای پول عروسی بهان ...

استارتر جان اگه تا این حد به مادرشوهرت وابسته هستین که پول اجاره خونتون رو هم اون میده پس جنگیدن باهاش جنگ اعصابه واسه خودت چون برگ برنده دست اونه از طرفی شوهرت هم به لحاظ پشتیبانیه مالی و هم به خاطره این که مادرشه نمیتونه اونو بذاره کنار خدایی نکرده ممکنه جنگ و دعوا باشمارو ترجیح بده به ترک مادرش

به نظر من تو این مراسم خیلی کاری به مادرشوهرت نداشته باش عادی رفتارکن نه خصمانه که فکر کنه در مقابلش موضع گرفتی خیلی عادی و معمولی بدون هیچ تنشی هم برای آرامش خودت بهتره هم بچت هم زندگیت اگر هم اون برخوردی کرد با اخم و تخم نشون بده که خوشت نیومد ولی به نظرم برخورد نکن چون میشه حرف و حدیث و مایه خوشحالی بقیه اقوام به ظاهر دوست این نظر منه بعدشم استارتر جان مردها از چیزی که فکرشم بکنی بیشتر به خانوادشون وابسته هستن از نظر عاطفی

وزن شروع 
همه مردا همینن استارتر جان بخصوص اگه سنشون هم کم باشه که من حدس میزنم هم شما و هم همسرت با توجه به ر ...

من ۲۹ سالمه شوهرم ۶سال بزرگتر از منه .. مادرشوهرم از همه بچه تره تقریبا مشکلات زندگیمونو به تماااامه فامیلاش گفته خونه هرکسی میریم با آب و تاب در جریانه 

اره مادر شوهرت زن نادونیه این کاملا مشخصه ولی باید کنار بیای دیگه چاره ای نداری حالا باید روشش رو پیدا کنی بعضی ها با زبون رام میشن بعضی ها با بی اعتنایی کلا راه سختی در پیش داری ولی چرا شوهرت تو این سن از لحاظ مالی مستقل نیس ؟

وزن شروع 
اره مادر شوهرت زن نادونیه این کاملا مشخصه ولی باید کنار بیای دیگه چاره ای نداری حالا باید روشش رو پی ...

هنش کاره پدرمادر شوهرمه اونا هر سه تا بچه هاشونو از نظر مالی بشدت به خودشون وابسته نگه داشتن شوهرم میگه بزور نمیزاشتن ما بریم سرکار و الان تو این سن هر سه شون هبچی ندارن سیاسته این خانواده اینه تا بتونن حرفاشونو به کرسی بشونن

وای پس با بد کسایی طرف هستی خدا کمکت کنه انشااله جشنت به خوبی پیش بره ولی اگه الان شوهرت میتونه بره سرکار خوب بهش بگو بره الان مادر شوهرت چکار میتونه بکنه اگه شوهرت برهدسرکار به نظرم تنها راه نجاتت مستقل شدنه از شوهرت بخواه هر جور شده زودتر مستقل شه حتما تا الان تخصصی داره که بتونه یه کار جدی رو دنبال کنه

وزن شروع 
وای پس با بد کسایی طرف هستی خدا کمکت کنه انشااله جشنت به خوبی پیش بره ولی اگه الان شوهرت میتونه بره ...

اره الان همه فوکوسم رو اینه که بتونیم مستقل بشیم مرسی از راهنماییات لیلا جون