2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم به ننگ اومدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 88 پست
مقصر اصلی همسرته گلم ببخشید البته  در درجه دوم خودت وقتی با مادرشوهرت قهری چه دلیلی داره خاله ...

اخه خاله هاش خیلی باهام خوبن و باهم رابطه زیادی داریم شوهرم یه آدمه بی عرضه اس که جرعت نمیکنه به مامانش چیزی بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خاله هاش خیلی باهام خوبن و باهم رابطه زیادی داریم شوهرم یه آدمه بی عرضه اس که جرعت نمیکنه به مام ...

پس گلم رو شوهرت کار کن

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اخه خاله هاش خیلی باهام خوبن و باهم رابطه زیادی داریم شوهرم یه آدمه بی عرضه اس که جرعت نمیکنه به مام ...

مگه نمیگی دستش تو جیب اوناس ؟پس چی میتونه بگه 

وقتی استقلال مالی نداره

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
خیلی برام سخته خیلیییییییی اینکه حتی بتونم تو چشاش نگاه کنم منو عصبی میکنه واقعا تحملشو ندارم .. چطو ...

عزیزم این چیزایی که میگی خیلی ناراحت کننده اس اما واسه خیلی از ماها اتفاق افتاده حالا هرکس به نوعی...

توروخدا نگو ازون زنایی هستی که بخاطر خانواده شوهر و گندکاریاشون زندگی رو بخودت زهر میکنی.

نه لازمه باهاش روبرو بشی نه چشم تو چشم. عین یه مهمون بی اهمیت باهاش حوالپرسی کن. حرفم نزن چیزی پرسید خیلی جواب مختصر بده. همین بعد جشنتم سعی کن همچنان قطع ارتباط بمونی

بخاطر بچه اتم شده بخودت سخت نگیر. فقط چند ساعت تحملش کن و بعدم خلاص

تا میتوتی خودتو خوشگل کن و بگو بخند کن.... همین سعی کن مامان و خواهرات فامیلای خودت دورت باشن. بهشون از قبل بگو که هوا دستشون باشه

ببخشید من جواب میدم ولی ینی چی؟باید سقط میکرد؟شوهرش بود دیگه چه اشکالی داشت؟گناهش چی؟!!

نه عزیزم اشکالی نداشت و منم مخالف نیستم با رابطه حتی کامل در دوران عقد

منظورم این بود وقتی می‌دونیم تو ایران زندگی میکنیم و از عرف و تفکرات سنتی جامعمون باخبریم نباید دست بذاریم رو چیزایی که شده تابو و مشکلات بعد رو بهمراه داره

الان روش های جلوگیری متعددی هست که میشه پیشگیری کرد که بعد ها لازم نباشه نیش و کنایه های خاله زنک های افکار پوسیده رو تحمل کنیم

و منظور بله سقط بود وقتی تو همون ماه اول بارداری متوجه میشدن راحت میشد انجام داد...

ما چه بخواهیم چه نخواهیم تو این مردم و اجتماع زندگی میکنیم

پس اگر کسی مخالف عقیده منه به ناچار باید آستانه تحملش رو ببره بالا و شاکی نباشه...

بازم معذرت می‌خوام اگر کسی از نظرم ناراحت میشه