2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 21212 بازدید | 358 پست
اره چشمام درشته پوستم سبزه روشنچطور شد اینارو گفتی؟

خواستم حسم امتحان کنم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

زن ایرانی دیگه چجور باید پدرش دربیاد چقدر وقیح ! هم زایمان کنه هم صبح تا شب کار کنه تو خونه آخرشم اس ...

جایی که ما زندگی میکنیم اینطوری نیست. من خودم پا ب پای همسرم کار خواهم کرد. بچه هم بزرگ میکنم ولی این تفکر سنتی ایرانیا رو ذره ای بهش اعتقاد ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا اوضاع جوری بود پسر بیکار هم زن میدادن با حقوق پدرش زندگی میکرد الان یه حقوق برا دو نفر کافی نیس ...

شوهر خودم دقیقا بیکار بود اومده بود خواستگاری ولی دروغ گفت با اینکه پس اندازی نداشت با همون وامو کمک خانواده ها عروسی گرفتیم خرید کردیم الان یه سرویس طلا هم نمیشه خرید

اره دیگه.من چهل سالمه یادمه قدیم همه به راحتی زن میگرفتن چون واقعا راحت بود اما الان ترسناکه حق میدم ...

والا اطراف من همه دارن ازدواج میکنن در هر شرایطی تالارا اونقدر پره که از چند ماه قبل رزرو میکنن باز نوبت نمیرسه بهشون ارایشگاهای شهر همیشه پر عروسه شانس من اینه انگاری

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
جایی که ما زندگی میکنیم اینطوری نیست. من خودم پا ب پای همسرم کار خواهم کرد. بچه هم بزرگ میکنم ولی ای ...

پابه پای همسر خیر....فقط خودت کار کن گشادی ممنوع

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

منم بگید

دختر پایه ای هستی 

دوستات دوست دارن ودوست دارن باهاشون بری بیرون

از حق خودت دفاع میکنید .به کسی رو نمیدی 

شمام هم خوی سرکشی دارید

به خودتون می‌رسید 

اما به قلبتون که نگاه کنید می‌بینید که قلب بزرگی دارید و دوست دارید به اطرافیانتان کمک کنید

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.