2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم به ننگ اومدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هم داره مهمون دعوت میکنه هم اینکه دنباله لباسه که خودش چی بپوشه تو سیسمونی من

اشکالی نداره. اینجوری بهتره حالا میگن عروسی نیومد فهمید کارش زشت بوده.

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
آخی الهی. بنظرم بگو بخند حرسش بده.حسابش نکن.با عزیزم عزیزم گفتنت یجور جلوه بده که دوسش داری ولی از ...

خیلی برام سخته خیلیییییییی اینکه حتی بتونم تو چشاش نگاه کنم منو عصبی میکنه واقعا تحملشو ندارم .. چطوری بهش خنجر بزنم اون خیلی زرنگ تر از این حرفاس چه کاری از دستم برمیاد بکنم

خیلی برام سخته خیلیییییییی اینکه حتی بتونم تو چشاش نگاه کنم منو عصبی میکنه واقعا تحملشو ندارم .. چطو ...

ببین از چه کاری بدش میاد انجام بده.یا تو دلش حرص میخوره یا اگه گف چرا انجام دادی بگو .وای عزیزم نمیدونستم بدت میاد.

یا تیکه بارش کن.

تموم زرنگهای دنیا هم جمع بشن قدرتشون به آدم بی تفاوت نمیرسه.بگو بخند بهش محل نزار

عزیزم برات مهم نباشه اصلا خب بهرحال مادرشوهرته و اگه تو مراسم نباشه جالب نیست هرچند اصلا کار درستی ن ...

نادیده گرفتنش خیلی سخته همیشه تو جمع طوری رفتار میکنه که ادمو ضایع کنه و تیکه های نیشدار بندازه به هدفش رسید اینکه هیچ هزینه ای نکرد اخرم مفت مفت داره میاد جشنو ...

مقصر اصلی همسرته گلم ببخشید البته 

در درجه دوم خودت وقتی با مادرشوهرت قهری چه دلیلی داره خاله هاشو دعوت کنی؟؟؟؟

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
ببین از چه کاری بدش میاد انجام بده.یا تو دلش حرص میخوره یا اگه گف چرا انجام دادی بگو .وای عزیزم نمید ...

یکم حرفات آرومم کرد ..اره باید تا میتونم حالشو بگیرم بدبختیم اینه که کلا اینجور مواقع من لال میشم از ترس

قضیه مادر شوهرت به کنار اما عزیزم آخه تو قرن ۲۱ چرا باردار شدی تو عقد و اقدامی هم نکردی واسش😖

ببخشید من جواب میدم ولی ینی چی؟باید سقط میکرد؟شوهرش بود دیگه چه اشکالی داشت؟گناهش چی؟!!

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
یکم حرفات آرومم کرد ..اره باید تا میتونم حالشو بگیرم بدبختیم اینه که کلا اینجور مواقع من لال میشم از ...

چرا ازش مبترسی گلم؟

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....