2777
2789
عنوان

لطفا بیاین حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم میگم مال قبل دعوا بوده لطفا بخونید بعد نظر بدین من هیچ وقت کم نذاشتم

معمولا خانوما کم نمیزارن منم کم نذاشتم خیانت کرد.

ب ذات مرد برمیگرده.یه عده زنا رو میبینی نه هنر دارن نه هیچی شوهرشون سرش و بالا نمیگیره ب نامحرم نگاه کنه.یکی هم عین من بدبخت ب خودم میرسم ب زندگی و بچه و آقا میرسم زندگی جمع میکنم براش ب خونوادش احترام میزارم آخرش میره بغل یه هرزه.

ب ذات کثیف مرد برمیگرده ولاغیر.حالا فیلم پ و ر ن ک چیزی نیس خواهر.ببین من چی میکشم

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
گلم ماها فکر میکنیم اگه این فیلمهارو نبینن خیانت نمیکنن رد واقع اگه یکی بخواد خیانت کنه ببینه نبینه ...

آره دقیقا یه عده نگاه میکنن از رو عادت  قرار نیس که حتما خیانتی باشه خدای نکرده

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   

عزیزم باهاش صحبت کن ودلیل تین کارشو درآرامش بپرس نه باعصبانیت ببین چی میگه بهت من بامخفی کاری وتودلت نگه داشتن مخالفم نباید این کار بشه عادت براش وباعث سردیش نسبت ب تو بشه وتادیرنشده باهاش صحبت کن

آره دقیقا یه عده نگاه میکنن از رو عادت  قرار نیس که حتما خیانتی باشه خدای نکرده

😢چرا خب اینا بخدا اخرش عواقب داره خو بگو من چیکا کنم الان 

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
تو هیچ عکس العملی نشون ندادی یعنی

الان دیگه بعد پنج سال بریدم.خسته شدم.

فعلا چن روز اومدم خونه بابام تا اعصابم آروم باشه.ولی قهر نیومدم.باردارم یه دختر دوساله هم دارم.

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
الان دیگه بعد پنج سال بریدم.خسته شدم. فعلا چن روز اومدم خونه بابام تا اعصابم آروم باشه.ولی قهر نیوم ...

چقدبد کاش درست بشه بالاخره همه از یک جایی شروع میکنن حس میکنم امروز اگه اینو دیدم شاید بعدا بدترشو ببینم

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣