سلام تایپیک دیروزمو اگه نبودین توضیح بدم که سه روزه با شوهرم قهریم دیشب البته چند تاعملی انجام داد که دنبال اشتی بود اما من عکس العمل نشون ندادم.امروز گوشیش نبرد نگا کردم دیدم دنبال فیلم پ و ر ن بوده دلم شکست اینا سابقش مال قبل دعوا بوده ینی وقتایی که به خودم میرسیدم یاهاش خوب بودم بچه ها من همیشه مرتب بودم قیافمم خوبه خیلی حالم خرابه یه راهنمایی کنید دارم داغون میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم خیلیا میگن باشوهرمون نگا میکنیم خودمون میبینیم اما خب من که دنبال اینا نیسم باور کنید ماهوار ...
من ی بار تو تلگرامش دیدم جندتا از این عکسا باز کرده بود....باهمدعوامون شد...دیگه هم ندیدم ازش...وقت و بی وقت همه جوره امتحانش کردم....گاهی خودش میاد خونه میگه رها رفتم سر کامپیوتر مهندس بیشور بااینسنش فیلمای خاک برسری میدید...یا میگه ادعامومنیشون میشه مرد گنده گوشیشو داده براش درست کنم کلی فیلم ناجور توش بوده...
مستقیم تو روش نگو چون این طوری براش عادی میشه روش باز میشه ،تو یه موقع که خیلی باهم خوبین به طور غیرمستقیم بگو ولی به نظر من کلا به روت نیاری بهتره چون این طوری حداقل میترسه که یه وقت نفهمی به هر حال همه ی مردا و حتی زن ها از این کنجکاویا دارن
گفتچادرترا بپوش تاایمانمردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
مستقیم تو روش نگو چون این طوری براش عادی میشه روش باز میشه ،تو یه موقع که خیلی باهم خوبین به طور غیر ...
یکبار گفتم چقد بده مردایی که فیلم میبنن خب بعد یک فیلم خواهرم فرستاد که توش میگفتن همه ی فیلم های پ و ر ن دروغه و تصویر سازیه اما خب بازم میبینم که تکرار کرده حتی قسم خورد دیگه نبینه امازد زیرش
اول اینکه تجسس حرامه.یعنی کآری که شما کردی هم حرام بوده ولی انجام دادی.چرا حرامه؟چون اینطوری آدم داغون میشه مث الانه شما.دوما این کنجکاوی طبیعیه مردا اصولا کنجکاون حتی خانوم ها.اینقدر سخت نگیر که از این موضوع یه الم شنگ ی حسابی درمیآد.بخاطر بچه ات هم که شده کوتاه بیا در ضمن این کار همسرتان به هیچ عنوان ربطی ب بد بودن یا ارضا نشدن ایشون با شما نداره.فقط کنجکاوی ساده اس.