2777
2789
عنوان

لطفا بیاین حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظرم به روش نیاری بهتره...چیزی نیس که بخاطرش اینقدر خودتو اذیت کنی مطمئن باش بعد یه مدت از سرش میفته کلا..

همه درها رو بستی روم اخه تا کی بشینم این گوشه دری واشه؟؟😔

وااااین بدبخت میگه تاریخش براقبل از دعوابوده روزایی ک رابطشون خوب بوده همتون حرف همومیزنین میگین کم گذاشتی یکم بادقت بخونین متنو

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

عزیزم میتونم بگم خیلی ها از رو کنجکاوی هم شده سر میزنن چیزی نیست که بخوایی خودتو اینقدر ناراحت کنی یعنی جای تاسفه ولی تو جامعه محدودی که ما داریم وقتی بسیاری از هنجارها و ارزشها برامون تعریف نشدن و همش گفتن نه جیزه نرو طرفش وقتی که توان داشته باشیم مثل یه ماشین آهنی میریم طرفش چون اگه برامون تعریف شده بود اهمیتی نداشت بیخیال بچه داری خودتو اذیت نکن ولی بهش بگو که متوجه شدی بذار یه خورده خجالت بکشه چون دیدم وقتی نمیگی یه وقت دیگه خودشونو سرتر و پاکتر از طرفش حساب میکنن.

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀

ببین گاهاعین حرف دوستمون  تواینیستا یاگروه دوستانه و... پیش میاد نگاه کنن مردا یا زنا امااینکه میی سرچ کرده خوب نیست یعنی درگیرش شده وجستجوکرده شاید کنجکاوی بوده فقط یاهرچیزی اما تویه فضای اروم ومنطقی وترجیحا وقتی اشتی کردی توتختخواب موقه خواب بهش بگو که هم اون موقه حسش درگیر توا هم ارومتره

نمیدونم خیلیا میگن باشوهرمون نگا میکنیم خودمون میبینیم اما خب من که دنبال اینا نیسم باور کنید ماهواره داریم اما خب چون خیلیا گفتن روحیتو منفی میکنه فقط فیلم سینمایی یا اهنگ میبینم اصلا سریالیو دنبال نمیکنم.نمیگم بچه مثبتم نه اما واقعا میگم حیف نیس یه رابطه حروم کثیفو ببینم و خودمو کم ارزش کنم .خب الان ینی چیکار کنم یکم اروم شد خواهریا اما نتیجه گیری اخر از تجربیاتتون بگین منم خواهر کوچیکتون 

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
5 تا سابقه ی سرچ از روی کنجاویه😔

عزیزم منم سه بار مچشوگرفتم....همیشه هم گفتم بعش مگه چی کم گذاشتم برات؟گریه میکنه..میگه تو هیچی کم نداری از سر کنجکاوی و الکی بوده

من دفعه عاخر باهاش اتمام حجت کردم...بعدشم.گفتم حالا که اینجوریه بیا یکی دانلود کن باهم ببینیم....میخاسم عکس العملشو ببینم...خیلی ناراحت شد

منظورمو فهمید

خداروشکر بهتر شده دیگه نمیبینه

خداکنه دیگه هم نبینه

ببین گاهی امگان داره ببینه محض سرگرمی ولی همیشه خوب نیست منم با شوهرم بعضی وقتاااااا به ندرت پیش میاد ببینیم 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی