2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 103 پست
احترام در هر صورتی؟ صمیمیت در چه حد؟ حد خانواده خودت؟

اول اول اول نزار روشون ب روت باز بشه حتی ب شوخی....چون شوخیا ک شروع بشه اول بحثه....جدی ک بگن جدی هم جواب میدیولی ب شوخی ک بگن یاباید لبخند بزنی ک دفعه دبگه هم تکرار میکنن جوابشونو بدی میگن ای بابا شوتی کردیم باهات

اون موقع است که اختیار زندگی و بچه ات رو نداری بچه ات دو تربیته میشه کنترل نداری برای تربیت بچه من س ...

اره اینم هست. خواهرمم نزدیک خونه مادرشوهرش بود این اواخر مادرشوهرش زمینگیر بود هفتگی کرده بودن اینکه بچه هاش بیان مراقبت کنن ازش. هر کدوم کاری پیش میومد براشون میگفتن شما نزدیکین برید پیش مادر تا ما میایم.یا میومدن میریختن و میپاشیدن میرفتن تمیز نمیکردن ابجیم طاقت نمیاورد از روی دلسوزی و مهربونی فراوانش میرفت تمیز میکرد. یا همسایه ها کسی میئمد میدید اوضاع مادرشوهر نابسامانه میگفتن عروسش دو قدمیشه نمیتونه بیاد با دادش برسه؟؟ این در حالی بود ک اصلا نوبت ابجی من نبود....

در جهانم همه چیز نیکوست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بنظرم صمیمیت زیادی خوب نیست چون توقع میبره بالا  احترام هم واجبه تا جایی شخصیتت نره زیر سو ...

اصلا درد و دل و حرفای خودتو خانوادتو دوساتت و فامیلت پیششون نگو.فقط احترام بذار که شخصیتت خودتم حفظ بشه.شام هم میری خونشون اره کمک کن مثلا تو ظرف شستن و سفره انداختن دیگه اینکه بری شام مهمونی و فقط بشینی خدایش زشته.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
واس جشن عروسیمون 0 تا 100 اقام خودش داد اونموقع ناراحت بودم ساپورت نمیتونن کنن خانوادش ولی الان سرم ...

منم همین بود خانوادش کمکش نکردن...الانم ب شوهرم میگم‌انشاالله خدا ب خودت بده ک از کسی توقع نکنیم

شما طرفتون چطوره و چطوری برخورد میکنین؟

من شرایط بدی تو زندگیم پیش اومد. اول ازدواج مشکل مالی و اختلاف پدرشوهر و مادرشوهرم . باعث شد احترام یه مقدار از بین بره. من دوری و دوستی میکنم

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم
اصلا درد و دل و حرفای خودتو خانوادتو دوساتت و فامیلت پیششون نگو.فقط احترام بذار که شخصیتت خودتم حفظ ...

دختر داییم وقتی نامزد بودم بهم گفت حرفای خانوادت اصلا جلوشون نگو.

واس سفره کمک میکنم واس ظرف شستن ی تعارف میزنم ولی اونا نمیذارن. چون میان خونم نمیذارم ظرف بشورن و مادرشوهرم هنوز اشپزخونم نیومده وایسته کار کنه.پذیرایی میشینه پذیرایی میشه از همونجا هم میره

در جهانم همه چیز نیکوست  

به نظر من احترامت از سمت خانواده همسر بیشتر مربوط میشه به اخلاق شوهرت 

هرچقدر همسرت احترامتو تو جمع داشته باشه و هواسش باشه بقیه ام کمتر بهت گیر میدن و تیکه میندازن تازه وقتی پشتت به همسرت گرمه راحتتر جوابشونو میدی 

دنیا به شایستگی هایت پاسخ میدهد نه به آرزوهایت ،پس شایسته آرزوهایت باش

ببین ی گوشت در باشه ی گوشت دروازه. از همه مهمتر اگه جاری داری یا کسی تو اقوام شوهرت حرفو راجشون باز میکنه سر نخو نگیری و ادامه بدی چون سمه واسه زندگیت. احترام بزارید. نزارید دوتا خونواده کوچکترین اختلافی رو بینه شما متوجه بشن چون دیگه درست شدنی نیس

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
ببین ی گوشت در باشه ی گوشت دروازه. از همه مهمتر اگه جاری داری یا کسی تو اقوام شوهرت حرفو راجشون باز ...

نه اولین عروسم جاری ندارم

توی دوران نامزدی خیلی اختلافا بود ولی نه من به خانوادم منتقل میکردم نه به خانوادش. بعد عروسی همه میگفتن چقد عروسی خوبی بود و خانواده چقد با هم خوب و هماهنگ بودن.نمیدونستن دهن ما سرویس شد این وسط

در جهانم همه چیز نیکوست