2777
2789

؟؟

من یکیو دیدم یه جایی و یه مکالمه ای بینمون شکل گرفت و تموم شد.

خوشم‌ اومد ازش

از اون روز به بعد بهش فکر میکنم تو خیالاتم‌ و حس خوبی بهم میده ، فکر بهش یجور انگیزه اس واسم

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کار کردن

ن ب کسی فک میکنم

ن کسی بم فک میکنه

ن رو کسی کراش دارم

ن کسی روم کراشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
با کار کردنن ب کسی فک میکنمن کسی بم فک میکنهن رو کسی کراش دارمن کسی روم کراشه

کارتو دوسداری ؟

چجور یه کار میتونه جای خالی عشقو واست پر کنه مگر اینکه خیلی بهش علاقه داشته باشی

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
با زرشک پر می کنم

افرین 

را خیالی داری

چی

کارتو دوسداری ؟چجور یه کار میتونه جای خالی عشقو واست پر کنه مگر اینکه خیلی بهش علاقه داشته باشی

ن بابا دلت خوشه علاقه ی چی

اما بدمم نمیاد

همینک ۱۰شب از خستگی خابم میبره 

۵صب بیدار میشم

تایمی نمیمونه ب این مسائل فک کنم خودش برگ برندست

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○