2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

671 بازدید | 103 پست

درود به دوستای با تجربه خودم

شما با چه سیاستی توی خانواده شوهرتون واس خودتون اعتبار کسب میکنین ؟ به ما تازه عروسا هم یاد بدین  

در جهانم همه چیز نیکوست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روز اول حرف نخوردم و تا اخر نمیخورم

محبت میکنم به همشون و تو کاراشون دخالت نمیکنم

هرچی دلم نمیخواد نشنیده میگیرم،به اندازه کمک میکنم بهشون

زیادم نمیرم که خسته کننده بشه

خدایا شکرت هزاربار
از روز اول حرف نخوردم و تا اخر نمیخورم محبت میکنم به همشون و تو کاراشون دخالت نمیکنم هرچی دلم نمیخ ...

یعنی ی چی بگن بابا دلت نباشه جوابشون میدی؟

هر چند وقت ی بار میری خونشون؟

میری مهمونی ظرف های شام میشوری؟

در جهانم همه چیز نیکوست  

دوری و دوستی و دخالت نکردن تو کارشون و اینکه هر چی میگن تایید کنی و مخالفشون نظر ندی مثل خانواده شوهر من اگه خلاف نظرشون نظر بدی یکطوری حالتو میگیرن که نفهمی از کجا خوردی هر خانواده ای یک راه و روش مخصوص خودشو داره بعضی ها اهل دخالت نیستن میتونی صمیمی بشی بعضی ها مثل خانواده شوهر من اهل دخالتن هر چی ازشون دور باشی و سرسنگین باشی برات بهتره

من اینارو رعایت کردم...تنها اتفاقی که افتاد این بود جلو خودم جرات ندارن ولی مدام پشتم پیش شوهرم بد م ...

ولی بنظرم صمیمیت زیادی خوب نیست چون توقع میبره بالا 

احترام هم واجبه تا جایی شخصیتت نره زیر سوال

در جهانم همه چیز نیکوست  
یعنی ی چی بگن بابا دلت نباشه جوابشون میدی؟ هر چند وقت ی بار میری خونشون؟ میری مهمونی ظرف های شام م ...

من اره حتما جواب میدم.در مورد رفتن خونشون هم‌چون راه دورن ماهی یه بار ولی گاهی پیش میاد زودتر هم‌میریم.ظرف هم اره میشوریم دیگه زشته بری بشینی پیرزن ظرفا رو بشوره

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
یعنی ی چی بگن بابا دلت نباشه جوابشون میدی؟ هر چند وقت ی بار میری خونشون؟ میری مهمونی ظرف های شام م ...

من والا خانواده شوهرم دورن،واسه همین دیر به دیر میرم سالی دوبار نه نمیشورم

در حد یه جاروبرقی بزنم و سفره بندازم،ولی اگه نزدیک بودم و هر هفته میرفتم بیشتر کمک میکردم

اره هرچی بگن که تیکه باشه و اینا تو جمع جلوی شوهرم ج میدم خیلی عادی،نمیذارم تو دلم بمونه دعوا شه

وقتی هم ببینم اون حرف به صرفه نیست و جواب دادنم منو کوچیک میکنه،خودمو به نشنیدن میزنم

احترام هم میذارم ولی بی زبون اصلااااا نیستم حتی گاهی تندم باعث میشه خودشون جمع کنند

خدایا شکرت هزاربار