2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 103 پست
نه اولین عروسم جاری ندارم توی دوران نامزدی خیلی اختلافا بود ولی نه من به خانوادم منتقل میکردم نه به ...

منم دقیقا همینم. پدرشوهرم خیلی دخالت کرد. باورکن وقتی میریم شهرستان خونشون علنا جلوی من با پسر بزرگش شوهر منو صدا میکنن تو اتاق و پچ پچ میکنن. بخدا ما ی خونه خریدیم دوسوم پولشو من گذاشتم واسه کارکردم بود. خب قرار شد بزنه ب نام من چون زن وظیفه ای نداره خونه بخره. نمیدونی باباش و داداشش چ قشقرقی ب پا کردن ک چرا ب نام زهرا. شوهرم میگفت بابا واسش کاری ک نکردید هیییییییچ کاری نکردن خداشاهده. گفت این پولم ک گذاشته رو پول خونه شما اینکارارو میکنید؟ زیر بار نمیرفتن ک. بخدا چندتا قرص خوردم منه احمق شانس باهام یار بود. اما با همه این اوصاف اصلا انگار نه خانی اومده نه خانی رفته. یوقتایی میگم کاش میتونستم جوابشونو بدم اما باز میبینم شوهرم باهامه. اما ته دلم راضی نیستم از پدرش و برادرش. اما اصلا ب رو نمیارم

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من احترامت از سمت خانواده همسر بیشتر مربوط میشه به اخلاق شوهرت  هرچقدر همسرت احترامتو ت ...

منکه جواب نمیدم شوهرم جوابارو میده اوناهم مثلا تا یکیشون ی چیز میگه اون یکی میخنده میگه نگو نگو الان شوهرش میشنوه ....واینا منم میخندم 😊

اگه در خونمون از کوچه کناری باز بشه چی؟ اخه من کارمندم میگم دو روز دیگه بچمو نگه میداره مادر شوهرم.ا ...

من شوهرم خودش میگه خونه بغلی هم باشم نمیام خونه بابام.ماهم میتونیم خونه پدرشوهرمو بسازیم...پدرشدهرم تواین ۴ ۵ سال همش میگه بیاید بالا روبسازید بشینید توش اجاره ندید....ولی شوهرم میگه نه.‌..البته منم بهش میگم ک ددست نیس...اخه ی سری اخلاقا فرق میکنه....آدم ی سری چیزارو نمیخواد خانواده شوهرش بدونن...

هروقت بچه دار شدی برو بزارش خونشونو برو سرکار....دور دور نباش ولی ب ی کوجه یا حتی ی خونه هم شده فاصله داشته باش

منم دقیقا همینم. پدرشوهرم خیلی دخالت کرد. باورکن وقتی میریم شهرستان خونشون علنا جلوی من با پسر بزرگش ...

عجب.

اصلا لزومی نداشت شوهرت بهشون بگه خونه رو به نام تو زده. زندگی شماس

من ی مقداری از پول ماشین دادم بعدش به اقام گفتم بزن به نامم اونم با سیاستای زنونه اونم نگفت نه یکی دو روز این دست اون دست کرد تهش زد به نامم

در جهانم همه چیز نیکوست  
یعنی گلایه کردن از خانوادش ممنوع؟

چرا ولی لحن و محیط خاص خودشا داره ،متاسفانه ما خانوما اکثرا وقت عصبانیت تن صدامون تیز میشه اخمو میشیم و تند تند حرفامونا میزنیم،باید یاد بگیریم خیلی اروم و بدون بی احترامی بهشون بگیم

عجب. اصلا لزومی نداشت شوهرت بهشون بگه خونه رو به نام تو زده. زندگی شماس من ی مقداری از پول ماشین د ...

همونو بگو اینم از شانس ماست دیگه😔

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
شهوهرم مسائل روزمره رو میگه ولی خصوصی نه. دیروز جلو مادرشوهرم گفت که خانمم کلاس زومبا میره و اینکه ز ...

یکی از چیزهایی که آدمی باید یاد بگیره نزدن حرفی که لازم نیست.الکی چیزی توضیح ندیم یا حرفی تعریف نکنیم.حالا باز اگه سوال پرسیدن باز به سیاست دو دوتا کنیم کامل و مفید تعریف نکنیم .از قدیم گفتن همه چیز نریزیم رو دایره.یه اعتقادی دارم پیش خودم میگم دروغ نگم اما راستشم نگم.یعنی همون حرف اضافی حذف کنم.خیلی جاها پیش اومده ازم سوال کردن نهایت میگم نمیدونم.بهتر از اینه که با اون حرف جنجال به پا بشه.

یکی از چیزهایی که آدمی باید یاد بگیره نزدن حرفی که لازم نیست.الکی چیزی توضیح ندیم یا حرفی تعریف نکنی ...

خیلی خوبه اینجوری باشی باید تمرین کنیم

در جهانم همه چیز نیکوست  
یکی از چیزهایی که آدمی باید یاد بگیره نزدن حرفی که لازم نیست.الکی چیزی توضیح ندیم یا حرفی تعریف نکنی ...

افرین .خواهر بزرگ من خیلی باسیاسته .همیشه می گه قرار نیست ادم تمام مسائل زندگی اش رو برای همه تعریف کنه و تمام سوالاتی رو که ازش می پرسه جواب کامل بده .همیشه به دو سه کلمه جواب بسنده کنید .و اغلب با نمی دونم یادم نیست و .. به طرف بفهمونید که نمی خوام ادامه بدم

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
افرین .خواهر بزرگ من خیلی باسیاسته .همیشه می گه قرار نیست ادم تمام مسائل زندگی اش رو برای همه تعریف ...

کارشون درسته افرین بهشون با این رفتار جلوی خیلی کارها گرفته میشه.مثله دخالت.حسادت.چشم و هم چشمی.حتی غیبت .👌