2777
2789
عنوان

فامیل خیلی می چسبن به داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 126 پست
[QUOTE=400713235]اینکه خیلی عادیه برا ما فامیل دسته گل گرفت اومد خونه خواستگاری و مهریه هم تعیین کرد ...

خواهر من یه دختر ۴ ساله داره

رفته بودن خونه عمم

نوه عمم پسر ۶ ساله هستن

برگشتنی دامادمون خیلی جدی به خواهرم گفت بود من دختر به پسر فلانی نمیدم آخه باباش معتاده🤣🤣🤣

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
گم شو مرتیکه زن نمااینقدر اون بیرون آدم حسابتون نمیکنه هیشکی چون زشت و بیکار و بدهیکلین که میاین این ...

بدبخت برو درخواست دوستی به من دادی گفتی اجی من شوهرم ادم درستی نیست دست بزن داره داره طلاقم میده عاشق یه زن دیگه شد بدبخت برو بمیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی همه خانواده های پسر اینطوری فکر میکنن و توهم میزنن

دقیقا اگه سلام بدیم به پسره  میگن دختره فلانی داره پسرمو تور میکنه ادم میترسه تو مهمونیا حضور داشته باشه

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

بدبخت برو درخواست دوستی به من دادی گفتی اجی من شوهرم ادم درستی نیست دست بزن داره داره طلاقم میده عاش ...

تو غلط کردی با هفت جد و آباد افغانیت

تاپیکت هم اندازه همین زر زرات صحت داره

هرچند تو سواد فارسی نداری این حرفا برات سنگینه

گم شو نبینم اسمتو 

هرچیم پارس کنی باز نمیکنم تاپیکو ببینم چه گوهی خوردی

[QUOTE=400713235]اینکه خیلی عادیه برا ما فامیل دسته گل گرفت اومد خونه خواستگاری و مهریه هم تعیین کرد ...

برای همینه همیشه مامانم رفت و آمدش با بقیه کم بود میگفت دختر دارم من نمیفهمیدم چرا الان فهمیدم 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

تو غلط کردی با هفت جد و آباد افغانیتتاپیکت هم اندازه همین زر زرات صحت دارههرچند تو سواد فارسی نداری ...

از اول تاپیک خداشاهد فهمید بودم از چیزی فشاری شدی تا اینکه رفتم ناهار درست کنم بیام دیدم پس بگو دلت ازشوهرت پر متاسفم برات قبل اینکه تو هوس شوهر باشین براش ژیلت به دست بشین درست انتخاب کنید

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
تو غلط کردی با هفت جد و آباد افغانیتتاپیکت هم اندازه همین زر زرات صحت دارههرچند تو سواد فارسی نداری ...

قفل می کنم یه وقت سکته نکنی برو ژیلتتو بزن کل زندگیتو تعطیل کردی داری حرص جوش می خوری 

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند