2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 103 پست
چقد خوبه بشه اینجوری گف. ولی یکم زیادی سرد نیس اینجوری؟

مجبورم سرد باشم...چون یا دارن حسادت میکنن یا دارن مقایسه میکنن همه کسو همه چیزو همه کارو! مجبورم هیچ اطلاعاتی ندم که کار به کارام نداشته باشن😕 

ببین به اینکه منو شوهرم باهم بخندیم یا کنار هم باشیمم حسادت میکنن! هی تیکه میندازن فلانی به شوهرش وایسته ش فلانی اینجوریه و یا یجوری خودشون میچسبونن و ببخشید میمالونن به شوهرم که دهن ادم باز میمونه...گرفتارم خواهر گرفتارررر

با این اوضاع که قیمت زمین و خونه و مصالح ساختمانی و میلگرد سر به فلک کشیده چیکار کنیم ما تازه کارا

این سختی ارزش داره که از خانواده ش دور باشی اگه واقعا خوبن و تو زندگیت دخالت نمیکنن و اینو مطمعنی که اذیت نمیشی و حریم خصوصی زندگیت حفظ میشه برو پیششون ولی شاید همسرت یک چیزی میدونه که میگه نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سختی ارزش داره که از خانواده ش دور باشی اگه واقعا خوبن و تو زندگیت دخالت نمیکنن و اینو مطمعنی که ...

مامانم میگه همیشه همه چی گل و بلبل نمیمونه. گفتن سند میدن و جای خوبیه خونشون. اقام میگه مستقل باشیم و زمین خودمون باشه بعدا خواستیم بسازیم واحد بالاش میسازیم حیاط داریم گوشه خودمونیم....

در جهانم همه چیز نیکوست  
عه؟ توی ی ساختمون زندگی میکنین؟ به ما پیشنهاد دادن بریم طبقه بالاشون خونه بسازیم ولی اقام میگه نه زم ...

زندگی نزدیک خانواده ی شوهر اونم تو یه ساختمون بزرگترین اشتباهه..اگه بری خییییییییلی زود پشیمون میشیو میفهمی که چه حماقتی کردی

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
مجبورم سرد باشم...چون یا دارن حسادت میکنن یا دارن مقایسه میکنن همه کسو همه چیزو همه کارو! مجبورم هیچ ...

الهی عزیزم

اگه اینجوریه پس کار خوبی میکنی ولی خب ی جاهایی هم وایستا جلوشون نذار زیاد اختیار زندگیتون بگیرن دستشون

در جهانم همه چیز نیکوست  
زندگی نزدیک خانواده ی شوهر اونم تو یه ساختمون بزرگترین اشتباهه..اگه بری خییییییییلی زود پشیمون میشیو ...

اگه در خونمون از کوچه کناری باز بشه چی؟ اخه من کارمندم میگم دو روز دیگه بچمو نگه میداره مادر شوهرم.البته همش خودش میگه خودم نوه م نگه میدارم

در جهانم همه چیز نیکوست  
اگه در خونمون از کوچه کناری باز بشه چی؟ اخه من کارمندم میگم دو روز دیگه بچمو نگه میداره مادر شوهرم.ا ...

همین دیگه..فردا برای کوچکترین مسائل زندگی و بچه داریت هم باید طبق نظر اونا عمل کنی..به میل اونا باید بچتو تربیت کنی...حتی رنگ لباس بچه ت هم باید به میل اونا باشه...از زندگیت چیزایی میفهمن که هیچ وقت نباید بفهمن.....اصلااااا ارزش نداره.

فدای لب و دهنت داری روشنم میکنی.مرسی

قربونت عزیزم...والا اینکه بچه تو بزاری مهد یا نه به شرایط خودت بستگی داره..ولی اگه هر روز هم مجبور شی بزاریش پیش مادر شوهرت و برگشتنی بری بیاریش خونه بازززززززم خیلی بهتر از اینکه تو یه ساختمون باشید...ببین وقتی فاصله ها خیلییییی نزدیک میشه دخالتها هم بیشتر میشه و یه سری از حرمت ها از بین میره و توقع های جدید به وجود میاد..شما تو همین سایت اگه تاپیک کسایی که با مادر شوهر تو یه ساختمون یا حتی تو یه کوچه هستن رو بخونی بیشتر با مشکلات اینجور زندگیها اشنا میشی..هر کسی از یه طریق با یه مشکلاتی درگیره.

قربونت عزیزم...والا اینکه بچه تو بزاری مهد یا نه به شرایط خودت بستگی داره..ولی اگه هر روز هم مجبور ش ...

درسته پس به امید خدا وام ازدواجمو بگیریم بذاریم روی پس اندازمون میریم دنبال زمین. دعا کنین برامون  

در جهانم همه چیز نیکوست  
درسته پس به امید خدا وام ازدواجمو بگیریم بذاریم روی پس اندازمون میریم دنبال زمین. دعا کنین برامون &n ...

به سلامتی..توکل کنید به خدا....به فضل خدا چند وقت دیگه خیلی خدا رو شکر میکنید که زیر منت کسی نرفتین..موفق باشید😊🌹

اگه در خونمون از کوچه کناری باز بشه چی؟ اخه من کارمندم میگم دو روز دیگه بچمو نگه میداره مادر شوهرم.ا ...

اون موقع است که اختیار زندگی و بچه ات رو نداری بچه ات دو تربیته میشه کنترل نداری برای تربیت بچه من سه ساله دارم زندگی میکنم بچه هم ندارم ولی خداشاهده هیچ حریم خصوصی نداریم توقع دارن ازم مثل بنز نمونه بارزش الان همه شون رفتن مسافرت من بخاطر کارم نتونستم برم الان ۵ روزه نرفتم خونه خودم چون پدرشوهرم تنهاست باید پیشش بمونم تازه اینقدر قدرنشناس هستن که باورت نمیشه هر کسی دیگه ای بود میگفت بذار بخاطر اینکه پیش بابامون مونده یک زنگ بزنیم حالشو بپرسیم ببینیم چیزی میخواد از اینجا براش بگیریم یا نه؟یا اصلا یکبار از تو حرم امام رضا زنگ بزنن بگن بیا یک سلام به اقا بده!!!! از تمام مسایل زندگیت با خبر میشن من که پشیمونم پیششون هستم

به سلامتی..توکل کنید به خدا....به فضل خدا چند وقت دیگه خیلی خدا رو شکر میکنید که زیر منت کسی نرفتین. ...

واس جشن عروسیمون 0 تا 100 اقام خودش داد اونموقع ناراحت بودم ساپورت نمیتونن کنن خانوادش ولی الان سرم بالاس میگم خودمون دادیم خرج عروسیمون انشالله واس خونه هم سرمون بالا باشه  

در جهانم همه چیز نیکوست