2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 103 پست
دوری و دوستی و دخالت نکردن تو کارشون و اینکه هر چی میگن تایید کنی و مخالفشون نظر ندی مثل خانواده شوه ...

من به شوهرم همینو میگم که توی خانواده من نظر مخالف نده خوششون  نمیاد. میگه خب وقتی نظرشون اشتباه من نظرمو میگم دیگه تصمیم با خودشونه. ولی خب میدونم خانوادم دوست ندارن اینطوری

در جهانم همه چیز نیکوست  
ولی بنظرم صمیمیت زیادی خوب نیست چون توقع میبره بالا  احترام هم واجبه تا جایی شخصیتت نره زیر سو ...

اره موافقم چون بعد یسری رفتاراشون صمیمیتو به شدت کم کردمو درواقع انگار چندتا غریبه ن که محترمانه باشون برخورد کنم...بعدم کمترین و معمووولی ترین حرفارو میزنم باهاشون از اب و هوا و اینا!! که دیگه نتونن از حرفام دربیارن بگن منظورش فلان بود به شوهرم تحویل بدن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بنظرم صمیمیت زیادی خوب نیست چون توقع میبره بالا  احترام هم واجبه تا جایی شخصیتت نره زیر سو ...

دقیقا این صمیمیت در مورد دو طرف صدق میکنه یعنی حتی مردا هم زیاد با خانواده خانم صمیمی بشن یه جایی یه حرفایی میشنون که کدورت میشه 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
من اره حتما جواب میدم.در مورد رفتن خونشون هم‌چون راه دورن ماهی یه بار ولی گاهی پیش میاد زودتر هم‌میر ...

منم جواب میدم البته محترمانه نمیذارم تو دلم بموه که بعدا سر شوهرم خالی کنم. مخصوصا یکی از خواهر شوهرام خیلی اهل شوخیه منم جوابش میدم اگه اون شوخی کرده منم شوخی کردم اگه جدی گفته که منم جدی گفتم....

در جهانم همه چیز نیکوست  

من صبوری و گله نکردن.این وجه تمایز من و جاریم هست .چیزی که باعث شده پدرشوهر و مادرشوهرم احترام ویژه ای برام قائل بشن.حتی خانواده جاریم هم متوجه این تفاوت رفتار و برخورد خانواده شوهرم شدن.و نکته دیگه که خیلی مهمه این هست که مادرشوهرم وقتی یک چیزی می گه بهم برمی خوره با خودم فکر می کنم اگه مامانم هم می گفت ناراحت می شدم یا نه .سریع موضع نمی گیرم و نمی زارم به پای دخالت.الان با اونا تقریبا پنج سال هست توی یک ساختمون هستیم والحمدلله به مشکل نخوردیم .

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
منم جواب میدم البته محترمانه نمیذارم تو دلم بموه که بعدا سر شوهرم خالی کنم. مخصوصا یکی از خواهر شوهر ...

من وخاهر شوهرام هم کلی تو شوخی به هم تیکه میندازیم دیگه رو دلمون نمیمونه😁

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
احترام در هر صورتی؟ صمیمیت در چه حد؟ حد خانواده خودت؟

نه صمیمیت در حد خانواده خودمون ک نه اصلا،ولی مثلا خاکی باش،خودتو نگیر،به روز باش عروس باش ولیییی مغرور نباش،کمک کن تو کارا بهشون،احترام در هر صورتییییی چون اینطوری تو همیشه اون بالا بالا هایی حتی اگه بی احترامیم کنن ب خودشون میکنن

من والا خانواده شوهرم دورن،واسه همین دیر به دیر میرم سالی دوبار نه نمیشورم در حد یه جاروبرقی بزنم و ...

خوشبحالت میتونی جواب بدی من اصلا نمیتونم جوابشونو بدم چون میدونم بعدش اتفاقهای وحشتناکی میفته و کل ایل و تبار رو بهم میریزن برای همین جواب نمیدم وفقط سکوت میکنم و میخندم ولی خیلی منتظرم یک روزی حال خواهرشوهر کوچیکمو بگیرم و بشورمش بذارم کنار خیلی دلمو شکونده خیلی اشک منو دراورده 

بعد هم شما تازه وارد یه خانواده جدید شدی سعی کن همون اول طوری برخورد کنی کدورت بوجود نیاد اینچیزا که ما میکیم بعد چند سال زندگیه .هستن خانواده شوهری که با عروس خیلی خوب هستن ومثل دخترشون‌میدونن عروس رو .اول ببین خانواوه شوهرت چجوری بهت نگاه میکنن

🙂اولا که پشتم حرف میزدن شوهر باورمیکرد و بام تلخی میکرد واقعا خیلی دلم میشگست !حالا باز یکم بهتر شد ...

مردا همینطورن،کم کم میاد دستشون تو همیشه تو بدترین شرایطم هعی بگو واقعا خدا پدر مادرتو واسمون حفظ کنه،خدا خیرشون بده،هعی خوبشونا بگو،تا شوهرتم بد و از خوب بهتر بفهمه

در زندگی باهاشون اعتدال رو رعایت کن..در همه چیز..در رفت و امد..صمیمیت..صحبت..احترام..کمک کردن..محبت و....هیچ وقت زیاده روی و کم کاری نکن..

ولی در حفظ حریم شخصیت کوتاه نیا..

به شوهرت یاد بده که هر اتفاقی تو خونه بیفته فقط باید توی خونه بمونه از در خونه نباید بیرون بره...خونه حرمت داره..

مثلا من نمیدونم اینایی که میرن به نادرشوهراشون میگن ما در حال اقدام هستیم فازشون چیه که مسائل اتاق خوابشون رو بازگو میکنن..حتی مادر خودت هم نباید از همه چیز زندگیت خبر داشته باشه.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
احترام در هر صورتی؟ صمیمیت در چه حد؟ حد خانواده خودت؟

نه وقتهایی هست که توهین میکنن.یا دلخور میشی از کاری.اما همیشه حد وحدودت بدون.اولا هر خونواده ایی باهم فرق داره.حتی تو خونواده دوتا خواهر باهم فرق دارن چه برسه خصوصیات کل خونواده .بسته به اویل زندگیت ببین چقدر باهات احساس راحتی میکنن توام همون قدر بها بدع.مسایل خصوصی خونوادت رووهرگز نگو.به شوهرتم اگه از محکم بودن دهنش مطمینی لازم بود حرفی بزن.حتی تو محبت هم افراط و تفریط نکن.اگه از چیزایی خوشت نمیاد یا از کارهایی از اول جا بنداز بذار اونام بشناسنت تا تو هر جایی چقدر روت حساب باز کنن .صمیمیت بگو بخند تا حدی که راحت باشی نه اینکه تو خنده بزنید پس کلّه همدیگه😁