2777
2789
بله من خوندم.نه براش خوب نیست.کلا سعی کن برای دخترنوجوان رمان نخری.خیالپرداز،احساساتی وعاشق کسانی می ...

خودش رفته خریده.داره میخونه.نمیتونم قانعش کنم.ببخشید چیزای صحنه دار توش ننوشته؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من خوندم.نه براش خوب نیست.کلا سعی کن برای دخترنوجوان رمان نخری.خیالپرداز،احساساتی وعاشق کسانی می ...

دوستم میشه چندتا کتاب خوب معرفی کنی؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
خودش رفته خریده.داره میخونه.نمیتونم قانعش کنم.ببخشید چیزای صحنه دار توش ننوشته؟

نه هیچ صحنه بدی نداره. بعضی جاهاش ممکنه یکم ترسناک باشه براش. 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

سلام من خوندم ❤ جالب نبود برام 😀 صحنه نداره ❤ حتی به مراسم ازدواج میگن مراسم زناشویی 😂😂

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
دوستم میشه چندتا کتاب خوب معرفی کنی؟

کتابای آنشرلی خوبه یعتی عالیه 😍😍

کتاب های نشر پرتغال واسه نوجوونا خیلی خوبه 😊

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
اره همینه.ممنونم که گفتی.خدا کنه بتونم ازش بگیرمش

بزار بخونه عزیزم محدودش نکن که حریص بشه

ولی از این به بعدشو مراقبش باش اینم یه کتابه خدایی خیلی بهتر از اینه که وقتشو توی اینستا بگذرونه

ببخشید شاید نظرم اشتباه باشه چون خودم بچه ندارم و تجربه ای ندارم

ولی خودمونم نوجوون بودیم دیگه.دیدیم اونایی که محدود میشدن چه کارا که نکردن برعکس اونی که کنترل شده تجربه کرده خیلی عاقل و بالغتره

اره همینه.ممنونم که گفتی.خدا کنه بتونم ازش بگیرمش

اینطورکه دوستان میگن ظاهرن حذف شده صحنه دارهاش..خودت یه نگاه بندازاگه مورد دیگه ای نداشت سخت گیری نکن.اماکتاب دالان بهشت روش زندگی واشتباهاتو خطاهارو یادمیده