2777
2789
عنوان

کسی کتاب جین ایر رو خونده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 20 پست
اینطورکه دوستان میگن ظاهرن حذف شده صحنه دارهاش..خودت یه نگاه بندازاگه مورد دیگه ای نداشت سخت گیری نک ...

ممنونم دوستم حتما دالان بهشت رو میگیرم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این کتاب رو خوندم،و میتونم بگم یکی از بهترین کتاب‌هاست و اتفاقا هدیه دادمش به دخترم ولی هنوز خیلی کوچولوعه که بخواد بخونتش.برعکس نظر دوستان من چیز بدی ندیدم که بخواد تو ذهن دخترت اثر بزاره برعکس خیلی چیزای خوب هم ممکنه ازش یاد بگیره،دالان بهشت اصلا با این  قابل قیاس نیست به نظر من وقتی این کتاب رو گرفته و داره میخونه شما هم بهش اخترام بزار و کتاب رو ازش نگیر 

بله مثل تمام سبک رمان های شبیه ش قصه یه زن فقیر کودن ابله دیوانه و سنتی  البته درسته مرد باید حس حمایتی داشته باشه بعضی اسم نر بودن رو دارن نه حامی هستند نه تکیه گاه درکل خوب نیستند ولی فک نمی کنم نیاز باشه آدم با یکی ازدواج کنه که همسن پدرش یا بیش از 5 سال اختلاف سن داره 

بله من خوندم.نه براش خوب نیست.کلا سعی کن برای دخترنوجوان رمان نخری.خیالپرداز،احساساتی وعاشق کسانی می ...

عزیزم میتونی بگی چرا ؟؟؟ صحنه داره ؟؟؟ چند صفحست نسخه ی شما

.   هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان،  بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️

جین ایر شایداگرچاپ جدیدترباشه حذفی داشته باشه.خودتم یه نگاه بنداز.کتاب من حذفی نداره

میتونین بگین چه چیزهایی داره یا چند صفحست که حذفی نداره ؟؟؟

.   هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان،  بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️