2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کک ومک رفت؟!!!

مدتی که استفاده کردم خیلی کمرنگ شدن 

استفادش یه دوره ی یکساله یابیشتر میخواست ادامه ندادم ،من دو ازده سال پیش استفاده کردم

توخونه وبیرون ضد افتاب 

ازغروب  کرم راسن میزدم تاصبح رو پوستم میموند ،بعد میشستم دوباره ضدافتاب

پرایمر مات گلدن رز خیلی نرم و مخملیه. کاملا مات و یکدست میکنه. منافذ رو میپوشونه. برای هر پوستی مناس ...

قيمت اين پرايمر چند عزيزم؟

من فلورمارو گرفتم اصلا خوب نبود منافذ پوستمم بازه 

اسپری فیکساتور آرایش فلورمار . بعد از تموم شدن آرایشم چشامو میبندم و دوسه ثانیه روی تمام صورتم اسپری میکنم. من موندگاریشو تا ۶ساعت فیکس امتحان کردم. ولی بیشتر از این هم باید بمونه. هم برای پوست چرب امتحان کردم هم خشک. ولی بهتره زیاد استفاده نشه 

کرم ضد لک ترنجان .شبها برای صورتم استفاده کردم و چون گیاهیه خیال ادم راحته😁 لکه های قهوه ای کمرنگ رو برد و یه درجه روشنتر شد. ولی باید مداوم استفاده بشه. ضدافتاب ترنجان که البته رنگش خیلی سفیده 😣 ولی من برای دستم استفاده میکنم. کلا دوسشون دارم. ایرانی هستن و همه ی داروخانه ها دارن

روغن مو اَملا . خیلی عااالیه. خیلیا هم راضین . من موهام فوق خشکه و به زور شونه میشه. این روغن که ویتامین E هم داره رو چندساعت قبل از حموم به کل موهام و پوست سرم میزدم. بعد از شستن موهام نررررم میشد 😍😍😍بوی خوووبی هم داره. جزو دوست داشتنی های منه😍😍😍😍😍😍😍

شیر بدن لاکتوویت مخصوص پوست خشک. خیییلی عالیه. رطوبت رسانیش خیلی خوبه. بوی خوبی هم داره. مخصوص انواع پوست هم داره. مغذی هم هست . کاملا پوست رو نرم میکنه. خیلی هم باصرفه هست و تاریخ انقضای طولانی داره. 

تونر اسنشیال سی مورد . بعد از پاک کردن یا شستن صورت استفاده میشه. این تونر مخصوص از بین بردن جوش و لک جوش هست. پوست رو خنک میکنه .و روشن کنندگی ملایم داره😊 در کل از جوش زدن جلوگیری میکنه و رطوبت به پوست میرسونه. ولی بوش یه کم تنده و چشم میسوزه