2777
2789

لطفا وقت بذارید تا انتها بخونید 💗

تکرار تکرار تکرار رمز نفوذ به ضمیرناخودآگاه و تشکیل باور در ذهن ماست 

حالا اگر هرروز این افکاری که در ذهن شما تکرار میشه مثبت باشه و تداوم داشته باشه از شما انرژی مثبت به کائنات فرستاده می شه و کائنات چندین برابر اون حال خوب رو به خودتون بر میگردونه و شما شاهد اتفاقات مثبت و خوب خواهید بود. 

و برعکس 🥀💔

ما وارد نی نی سایت میشیم و هرروز با هزاران تاپیک مختلف منفی روبرو میشیم : 

شوهرم بهم خیانت کرده 

از پدر و مادرم بدم میاد 

می خوام خودکشی کنم 

من هیچی نشدم نمیتونم موفق بشم 

خسته ام حالم بده 

غمگینم 

دل شکسته ام 

بهم تجاوز شده 

عشقم ترکم کرده 

و سایر تاپیک هایی که خودتون شاهدش هستید. 

جملات همه به زبان حال و با ضمیر "من " هستند. 

وقتی شما این رو میخونید انگار این اتفاق برای خودتون افتاده. 

مثل : حالم بده  

حالا شما هرروز و هر لحظه و هر ساعت وارد نی نی سایت میشید و این جمله رو میخونید. 

یک بار 

دو بار 

سه بار 

ده بار 

صد بار 

تکرار تکرار تکرار راه نفوذ به ضمیر ناخودآگاه 🧲

ضمیرناخودآگاه شما انرژی منفی و حال بد رو به کائنات ارسال میکنه 

و کائنات چندین برابر بدتر از اون رو به خودتون تحویل میده و شما شاهد حال بد و اتفاقات منفی در زندگیتون خواهید شد. 

من بارها تاپیکایی رو خوندم که طرف نوشته بود: "همین هفته ی پیش بود که در تاپیک فرد دیگه ای بودم که براش این اتفاق افتاده بود و حالا برای خودم افتاده!!! "

افرادی که به این ضمیرناخودآگاه و قدرت ذهن و قانونی که در کائنات هست ایمان ندارند زندگیشون به فنا رفته و فقط پس از مرگ و با مشاهده ی قدرت های روح می فهمند از چه نعمتی در دنیا برخوردار بودند اما نادیده گرفتند. 

شما اگر داری ابن تاپیک رو میخونی کائنات خواسته تا بهت راهکار بده تا کمکت کنه از این وضعیت در بیای . تو دو راه داری : تکنیک رو عملی کنی و خودتو از این قبرستان انرژی منفی نجات بدی یا باز هم به روال هرروزت ادامه بدی... 

تکنیک رو در پست میگم 💗

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

یک برگه بردار و تمام علت های اومدنت به نی نی سایت رو بنویس مثال : 

واسه سرگرمی 

از روی عادت همینجوری الکی 

وقتایی که استرس دارم 

وقتایی که میخوام درد و دل کنم 

وقتایی که میخوام زمان زود بگذره 

وقتایی که تنهام و نیاز به هم صحبت دارم 

وقتایی که مشکلی دارم و دنبال راه حلم. 

و.... 

حالا 

طبق دلایلی که وارد نی نی سایت شدی از خودت سؤال کن و صادقانه پاسخ بده مثال : 

منی که برای سرگرمی اومدم، ایا با اومدن به اینجا سرگرم تر میشم و لذت میبرم و حال دلم خوب میشه یا مثلا برم فیلم ژانر دلخواهم رو ببیبنم یا کتاب مورد علاقمو بخونم یا هنر جدیدی یاد بگیرم یا بازی دلخواهمو بکنم و... ، آیا بعد از این سرگرمی در نی نی سایت حالم خوبه یا نه؟ ! 

منی که برای گذران وقت اومدم که زمان زود بگذره راه دیگه ای برای گذران وقت نداشتم ؟ ! 

منی که برای حل مشکل اومدم آیا با عنوان کردن مشکلم در نی نی سایت مشکلم حل شده؟ ! 

یا با ده ها نظر مختلف مواجه شدم و در نهایت گیج تر شدم و از اینکه مشکلم رو در میون گذاشتم پشیمون شدم؟ ! 

منی که درد و دل کردم آیا درک شدم یا قضاوت؟ ! حال بعد از درد و دلم در سایت چطوریه؟ خالی و راحت شدم یا با قضاوت چند نفر دیگه حالم بدتر شده؟ ! 

و... 

بعد از این لیستی تهیه کنید از فواید حضورتون در نی نی سایت 

و مضرات حضورتون در سایت 

مثال 

مفید : 

میتونم تنهاییمو پر کنم با خوندن تاپیک دیگران سرگرم بشم یا از تجربشون استفاده کنم 

میتونم چیزایی که یاد گرفتم رو به دیگران هم یاد بدم 

میتونم اگه در توانم بود به کسی سؤالی داره کمک کنم 

مضرات : 

_ببشترین تاپیکایی که خوندم جنجالی بودن یا ترکیدن یا اصلا فیک هستن یا قفل هستند نمیتونم نظر بدم یا همش طرف داره از زندگیش میناله گاهی سر چیزای ساده و مزخرف که به چشم هم نمیان گاهی سر مسائلی که برام تازگی دارن و تو ذهنم قفل هستند.

_من عادت کردم چپ و راست ورود میزنم به سایت بی دلیل تاپیکارو بالا و پایین میکنم و با کلی جملات با بار انرژی منفی روبرو میشم که اینا اثراتش رو دیر یا زود تو زندگیه خودم میذارن 

_وقتی یه جا پست میذارم و نظرمو میگم بعدش پشیمون میشم مخصوصا وقتی میفهمم اصلا تاپیک فیک بود الکی وقتمو حروم کردم .

_از اینکه افرادی رو میبینم که ترویج افکار و عقاید سمی دارند اینجا حالم بد میشه ولی کاری از دستم برنمیاد ناراحت و غمگین میشم.

_ ممکنه در نظراتم قضاوتی کرده باشم که ناخواسته قلب شخصی رو شکسته باشم و باید در قیامت پاسخگو باشم 

_اینجا اکثرا دنبال تاپیکای منفی هستند و وقتی یه تاپیک خوب میزنم که چیزی که یاد گرفتم رو بهشون یاد بدم تعداد بسیار محدودی میخونن . 

_درد و دل که کردم یا پست گذاشتم یا تاپیکی زدم مورد قضاوت قرار گرفتم و این باعث رنجش من شد 

_من نهایت سؤالی هم اگه داشتم گوگل خیلی بهتر پاسخگو بود و صد رحمت به هوش مصنوعی 

_لحظه ای که دارم سایت رو میبندم و خروج میزنم هیچ حال و حس مثبت خوبی ندارم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد این لیست رو هر تایمی که میخواید وارد سایت بشید یه نگاه بندازید و از خودتون بپرسید که چرا الان میخوام وارد سایت بشم؟ ! 

دلیلتون رو بنویسید. 

مثال : 

می خوام در مورد فلان مشکلم سؤال بپرسم 

بعد اگر وارد سایت شدید و سؤالتون رو پرسیدید هم برگردید به همون برگه و زیرش بنویسید که آیا با مطرح کردن سؤالتون در سایت مشکلتون حل شد یا نه؟ ! 

یا مثال های دیگه : 

حالم بده میخوام حالم بهتر بشه 

آیا حالت بهتر شد؟ 

درد و دل کنم. 

آیا درد و دل کردی الان حس سبکی و بهتری داری؟ 

و به همین ترتیب تا چند روز پیش یرید. 

در این مدت نیز سعی کنید به عناوین تاپیک های منتشر شده نگاه نکنید. مخصوصا پر بازدیدا 

به مرور ذهن شما یاد میگیره بی دلیل فرمان ورود به سایت صادر نکنه. و فقط در صورتیکه نیاز هست شما وارد بشید. و حواستون رو هم جمع کنید که با خوندن تاپیک های منفی انرژی منفی رو وارد زندگیتون نکنید با خوندن تاپیک های منفی درسته که سرگرم میشید وقتتون میگذره هم دردی میکنید اما تأثیراتی که روی ضمیر ناخودآگاهتون میذاره ارزششو نداره. بدون دلیل منطقی وارد سایت نشید و خودتون رو در معرج امواج و انرژی منفی که در 90 درصد تاپیک ها به چشم میخوره قرار ندید.

نگران نباش الان گزارشت میزنیم دستا بالا اونایی که گزارش زدن😂

چرا گزارش؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

کاملا حق وعالی

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺