2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دنبال کرم پودرم ولی اصلا کرم پودر خوبی پیدا نمیکنم برای پوست مختلط . این کرم پودر ماندگاریش ...

ببخشید زهره جون دیر جواب میدم من از هرکسی که این کرم پودرو استفاده میکنه پرسیدم گفتن برق میندازه ولی من هم زیرش پرایمر میزنم هم روش پنکک دیگه برق نمیوفته

سلام دوستان من دیروز این ریمل و خریدم اما متاسفانه راضی نبودم فقط بلند و مشکی میکنه و اصلا حجم نمیده و اینکه یه عطری هم داره که اینطوری چشمام اذیت میشه .  بعد از مدتی مثلا خواستم ریمل بهتری رو تجربه کنم اما متاسفانه راضی کننده نبود  

سلام دوستان من دیروز این ریمل و خریدم اما متاسفانه راضی نبودم فقط بلند و مشکی میکنه و اصلا حجم نمیده ...

منم ریمل خوب و حجیم میخوام.قبلا اینو استفاده میکردم خوب بود ولی الان راضی نیستم

روغن مو اَملا . خیلی عااالیه. خیلیا هم راضین . من موهام فوق خشکه و به زور شونه میشه. این روغن که ویت ...

همه جا دارن؟من موهای در حد افتضاح خشک شده نمیدونم چکار کنم .دیگه روغن زیتون و روغنای دیگه هم جواب نمیده

همه جا دارن؟من موهای در حد افتضاح خشک شده نمیدونم چکار کنم .دیگه روغن زیتون و روغنای دیگه هم جواب نم ...

عزیزدلم اینو بیشتر لوازم آرایشی بهداشتیا دارن. شاید بعضی داروخانه ها هم داشته باشن

اگه دوستان هم بیان از تجربه هاشون بگن و راهنمایی بکنن قطعا تاپیک مفید تری میشه

منم موافقم.با این اوضاع اقتصادی دیگه نمیشه هی چیز خرید و امتحان کرد و دوست نداشت و انداخت کنار .بهتره دونسته و مطمئن آدم خرید کنه