2777
2789
کرم مغذی کلیون ؛ که این هم خیلی به آب رسان شبیهه. و فوق العادست چون پوست رو مثل پوست بچه میکنه. اماا ...

ميشه بعنوان مرطوب و نرم كننده هم استفاده كرد يا فقط آبرسانه

نه! به كفر من نترس، كافر نميشوم هرگز! چرا كه به نميدانم هاي خود ايمان دارم
تورو خدا بیایید یه کرم پودر ی مثله اکتی پور معرفی کنید همینجورنرم و رقیق  چون اکتی پور میگن پوس ...

كرم پودر ايزا دورا، اگه هم ارزونتر ميخواي من از اين راضي بودم كرم بي بي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما یه رژ بدون سرب خوب که ضرری نداشته باشه ولب رو پوسته پوسته نکنه  جامد باشه

من رژدبورا ميزنم راضي ام فقط اينم بدون زير هر رژ لب حتما نرم كننده يا وازلين يا بالم لب كيو وي رو بزن

خانوما یه رژ بدون سرب خوب که ضرری نداشته باشه ولب رو پوسته پوسته نکنه  جامد باشه

عزیزم رژ لبای این لی بدون سرب هستن. عکس رنگاشو سه تا داشتم توی همین‌تاپیک گذاشتم. روی لب نرمه و پوسته نمیشه. تا وقتی چیزی نخوری هم‌پاک نمیشه. موندگاره. رژ هاش هم موندگارن. ایرانی هستش و قیمتش نسبت به بقیه مناسب تره

ميشه بعنوان مرطوب و نرم كننده هم استفاده كرد يا فقط آبرسانه

آره میشه گلم. کرمش خیلی خاصه. کلا خیلی دوست داشتنیه. فقط حیف که خیلی گرونه😣😣😣😣من فقط یه دوره استفاده کردم ولی بی نظیییر بود. چون ویتامینه هم هست.پوست رو سریع نرم ومیکنه

عزیزم رژ لبای این لی بدون سرب هستن. عکس رنگاشو سه تا داشتم توی همین‌تاپیک گذاشتم. روی لب نرمه و پوست ...

دقیقا 

منم خیلی راضیم

هم بدون سرب هست هم لب رو خشک نمی کنه هم موندگاره.

قیمتش هم مناسبه.