2777
2789

زهره جون من تو تاپیک السا فهمیدم قبلا تاپیک زده بودی

حالا منم تجربه هام رو میگم هم تاپیکت میاد بالا هم اینکه خودتم فعال میشی،بیا بگو چه کردی این چند ماه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

از پوست شروع میکنم،هر بار میام یه سری رو میگم

خودم پوستم خشکه،رنگمم سفید مایل به سبزه م

اول کرم پودر

مای نه کرم پودرش خوبه نه پنکک،هیچ کدوم رنگشون طبیعی نیست و رو پوست هم خوب نمیشینه

کرم پودر کنویس،رنگ خوب،قیمت متوسط،پوشش خوب،اس پی اف هم داره

مت موس میبلین خوبه،راضیم ،هم رنگ هم پوشش،هم نشستن رو پوست،قیمت حدود۸۰گرفتم آخرین بار

کرم پودر دوسه خوب رو پوست میشینه،خوبم پوشش میده منتها خیییلی سنگینه،راضی نبودم،حس میکردم دارم خفه میشم

ب ب کرم گارنیه،خیلی خوبه،قیمت با توجه به دلار الان حدود۱۰۰،رنگش طبیعیه،خوبم میشینه اما خب ب ب کرم ها پوششون فول نیست،اما به نظر من برای مصرف روزانه کم ضرر بودنش مهم تره تا فول پوشش

کرم پودر ضد لک اورفیلم،پوشش از ب ب کرم بیشتر ولی اینم باز فول نیست،اما خیلی رنگ خوبی داره،و بی ضرر،قیمت حدود۱۰۰،اس پی اف داره

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرطوب کننده اون. من قبلا از مرطوب کننده بیودرما استفاده میکردم همونطور که تو همین تاپیک گفتم صورت و به محض استفاده یکم برق مینداخت یکی از دوستان تو همین تاپیک بهم گفت مرطوب کننده ۲۴ ساعته بیودرما رو بگیرم ولی متاسفانه پیدا نکردم  این دفعه مرطوب کننده پوست چرب مارک اون رو گرفتم واقعا راضیم من پوستم مختلطه اون قسمت هایی که پوسته پوسته میشه کاملا خوب شده خیلی راضیم . البته اینم بگم موقع استفاده پوست برق نمیوفته ولی صبح ها که از خواب بیدار میشدم قسمت پوست بینیم چرب میشه و برق میوفته ولی باهاش اصلا جوش نزدم خلاصه راضیم .من آخرین بار ۱۰۷ خریدم.  ببخشید طولانی شد  

من اکتی پور داشتم. ولی چون پوستم مختلط رو به خشکه ؛خییییلی بد میشد روی پوستم. و البته روشنش هم برام ...

پوست منم مختلط رو به خشکه.باید چکار کنم؟ دنبال یه ضد آفتاب خوبم پیدا نمی کنم. داروخانه ها اکثرا انواع پوستو بهم پیشنهاد میدن.

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی

میگم یه تاپیک دیگه هم بزن اونایی هم عکس گذاشتن تگ کن بیان. منم صدا بزن که سوالامو بپرسم.  

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
میگم یه تاپیک دیگه هم بزن اونایی هم عکس گذاشتن تگ کن بیان. منم صدا بزن که سوالامو بپرسم.   &nbs ...

سلام عزیزم وقت کنم چشم حتما میام تجربه های تازه خودمم میگم شما رو هم خبر میکنم 

سلام عزیزم وقت کنم چشم حتما میام تجربه های تازه خودمم میگم شما رو هم خبر میکنم 

ممنونم