2777
2789
میشه بیشتر راجبش توضیح بدید 

عزیزم ریمل قیمتش مناسبه و یک روز کامل رو مژه میمونه ولی ضد آب نیست . مژه رو خوش حالت میکنه . و خط چشمشم راحت کشیده میشه و دوامش خوبه 

🍉🎄🎃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهره جان ممنون بابت تاپیک مفیدت 

عزیزم یکم بیشتر راجع به ضدآفتابت میگی منم میخوام بخرم 

بگو روی پوست چطوریه بااینکه بیرنگه وقتی بزنی یکم روشنتر میکنه آدمو یانه ؟ممنونم 

من چند ساله بهترازضدآفتاب اسپری  بیودرما پیدا نکردم 

میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون
زهره جان ممنون بابت تاپیک مفیدت  عزیزم یکم بیشتر راجع به ضدآفتابت میگی منم میخوام بخرم  ...

خواهش میکنم عزیز دلم . اگه اریکه رو منظورته با اینکه بی رنگه اما خیلی کم روشنت میکنه من رو این اکتی پور میزنم و زیاد مشخص نمیشه . اما قبلا استفاده از ضد افتاب حتما صورتتو بشور که بهتر بمونه رو پوست. خیلی زود جذب میشه و کاملا سبکه اما میگم یکم روشنت میکنه برای من که اینطور بود 

اینو منم داشتم عالیه

اره منم عاشقش بودم اون موقع که راکوتان میخوردم استفاده میکردم اما بعدش دیگه سبیوم هیدرا رو استفاده کردم چون این اتودرم ابی رنگه  مرطوب کننده برای پوستای خیلی خشک خوبه و یکم چربیشون بالاتره .

خواهش میکنم عزیز دلم . اگه اریکه رو منظورته با اینکه بی رنگه اما خیلی کم روشنت میکنه من رو این اکتی ...

آره دوست دارم سبک باشه ویکم روشنم کنه چون حوصله ندارم یه چیز دیگه بزنم روش خخخخخ 

میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون