2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از سختی های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 79 پست
اره بابا حداقل زندگیتونو رو ریختن بهم، پاشونو نمیکشن ادم با دیدنشون عصابش خورد نشه، دلسوزیشون بخوره ...

اره بقران.با خودم میگم پسرم بزرگ شد من بیشعور بازی هایی که اینا برامون دراوردن و یک درصدشو دلم نمیاد برای پسرم و زنش به وجود بیارم و ناراحتشون کنم ولی بعضیا واقعا شعورشون نمیکشه که با کاراشون دارن بچشون و عذاب میدن.طفلی شوهرمنم از بچگی خیلی عذاب کشیده.درسشو ول کرده کلی برای پدر و مادرش کار کرده و خرجشونو داده

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شوهر بداخلاقم داره میاد بد مییام باهم میحرفیم فعلا بای 😍😍

مرسی از لطفت.همین که ارومم کردی دنیا برام ارزش داره.خیر از جوونیت ببینی.ممنون🌸💋

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست
از الان جلوشو بگیر تا ده سال دیگه نشی مث من.بادوتا بچه حرص این چیزا رو بزنی.این اخلاقشون خوبه به خوش ...

تهرانی..شتیدم کار منزل .تو جمهوری یانطام اباد هست خوبه

آرامش 

استاتر عزیز  من چی بگم با شوهر خونسرددممممم.هنوز ۳۰ سالم نشده فشار خون گرفتم چربی خون گرفتم بخاطر حرص و جوشهای که میخورم.یعنی شوهر من گل سرسبد شوهرها هس تو بی خیالی و خونسردی و تنبلی...

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
چرا خودت پس انداز نداری?

خودم هرچی جمع میکنم وقتی شوهرم پول لازم میشه و مثلا مهمون برامون میاد خرج میشه.تو ماه رمضون چندشب مهمون واسه افطار دعوت کردم به هوای اینکه قرار بود پول دستش بیاد ولی طرف پول نداد.منم مجبور شدم خرج افطاری هامو خودم بدم.اگه میدونستم پول بهش نمیدن اصلا مهمون دعوت نمیکردم

تهرانی..شتیدم کار منزل .تو جمهوری یانطام اباد هست خوبه

نه تهران نیستم

استاتر عزیز  من چی بگم با شوهر خونسرددممممم.هنوز ۳۰ سالم نشده فشار خون گرفتم چربی خون گرفتم بخا ...

واقعا از شوهر من خونسردترم هست؟من که کلی حرص میزنم.مامانم تو مجردیم میگفت تو بس که بیخیالی پیر نمیشی ولی الان نمیشه برم بهش بگم اونی که اینطوری میگفتی کلی حرص میزنه.پس شما چی میکشی واقعا؟

واقعا از شوهر من خونسردترم هست؟من که کلی حرص میزنم.مامانم تو مجردیم میگفت تو بس که بیخیالی پیر نمیشی ...

اره بخدا خونسرده،وقیقا رفتارای شوهر سما داره پول بیاد دستش کم نمیذاره واقعا واسم خرج میکنه بدون اینکه حساب کتاب کنه مهربونه ابراز علاقه میکنه دوسم داره، ولی شما ببین چقدر با بیخیالیش و تنبلیش حرصم میده که رفتارهای خوبش نمیبینم.هر دفعه قول میده درس میشه اما یادش میره بخدا بعضی وقتا فکر میکنم طلسم شده  وگرنه این حجم از بی خیالی ندیم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
خودم هرچی جمع میکنم وقتی شوهرم پول لازم میشه و مثلا مهمون برامون میاد خرج میشه.تو ماه رمضون چندشب مه ...

مهمونی اونم چند وعده که دلیل خوبی برای خرج پس انداز نیست شما زمانی مهمون دعوت میکنی که در مضیقه نباشی عزیزم یه خانم همیشه باید یه پولی پس انداز داشته باشه واسه روز مبادا. یعنی فقط وقتی رو کنی که دیگه هیچ چاره ای نداشته باشی. حتما از خودت شروع کن بزار شوهرتم یاد بگیره حداقل بهتر میشه. 

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
اره بخدا خونسرده،وقیقا رفتارای شوهر سما داره پول بیاد دستش کم نمیذاره واقعا واسم خرج میکنه بدون اینک ...

خیلی سخته با شوهر بیخیال زندگی کردن.مگه اینکه دونفر بی خیال باشن.شوهر منم دقیقا همینطوریه.

مهمونی اونم چند وعده که دلیل خوبی برای خرج پس انداز نیست شما زمانی مهمون دعوت میکنی که در مضیقه نباش ...

اره تقصیر خودمم هست ولی ماه رمضون دوس داشتم مامانم اینا و مادرشوهرم اینا رو افطار دعوت کنم.فکرنمیکردم واسه دوشب افطاری مجبور بشم پس اندازمو خرج کنم

اره تقصیر خودمم هست ولی ماه رمضون دوس داشتم مامانم اینا و مادرشوهرم اینا رو افطار دعوت کنم.فکرنمیکرد ...

دیگه فکرشم نکن سیاست زنانه داشته باش اونم فقط به خاطر آرامش فکری و ذهنی خودت میگم که یه همچین مشغله ای نداشته باشی وگرنه که من به شخصه ترجیه میدم  آقایون به فکر خرج و دخل باشن 

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
خیلی سخته با شوهر بیخیال زندگی کردن.مگه اینکه دونفر بی خیال باشن.شوهر منم دقیقا همینطوریه.

واقعا سخته.ولی من یجورایی مامانش هم مقصر میدونم واقعا بد بارش اورده تک پسر بوده لی لی به لالاش گذاشته هر وقت خواسته خورده خوابیده پاشده والا من دوتا داداش دارم مامانم صبح زود بیدارشون میکرد میگفت پاشین برین دنبال زندگیتدن ابرو داری کنید خوابیدن به هیجا ادم نمیرسه الانم که ازدواج کردن دیگه عادت کردن واقعا زندگیشون دارن میچرخونن خداروشکر.ولی شوهر یه ذره مسئولیت متوجه نیس