2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از سختی های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 79 پست
دیگه فکرشم نکن سیاست زنانه داشته باش اونم فقط به خاطر آرامش فکری و ذهنی خودت میگم که یه همچین مشغله ...

درسته با حرفات موافقم.منم باید سعی کنم از این به بعد بیشتر تو اینجور مواقع سیاست بخرج بدم.

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست
واقعا سخته.ولی من یجورایی مامانش هم مقصر میدونم واقعا بد بارش اورده تک پسر بوده لی لی به لالاش گذاشت ...

شوهر منم تک پسره ولی دقیقا برعکس شوهر شماست.از بچگی درس و ول کرده و کلی کار کرده.جهیزیه خواهراشو شوهر من کار میکرده میخریدن با اینکه پدرشم بوده ولی نقش خاصی نداشته جز ریاست ظاهری.خیلی دلمم براش میسوزه که از جوونیش خیری ندیده جز سختی و کار کردن برای بقیه

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم تک پسره ولی دقیقا برعکس شوهر شماست.از بچگی درس و ول کرده و کلی کار کرده.جهیزیه خواهراشو شوه ...

بابا شوهر شما خوبه ناشکری نکن،وضعیت منو ببین.بنظرم یکم مدیریت کنید حل میشه مشکلتون زیاد حاد نیس چون شوهرتون زمینشو داره.من فعلا باید شوهرمو ترک عادت بدم بعد برم سر بقیه چیزا والا

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
بابا شوهر شما خوبه ناشکری نکن،وضعیت منو ببین.بنظرم یکم مدیریت کنید حل میشه مشکلتون زیاد حاد نیس چون ...

انشاله مشکلات همه زود حل بشه مخصوصا شما و من🌸🌸💖💖💋💋

انشاله مشکلات همه زود حل بشه مخصوصا شما و من🌸🌸💖💖💋💋

ان شالله

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...