2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از سختی های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 79 پست
میشه بگی شغلش چیه ودرامدش تقریبا چنده.؟؟

شغلش تولیدی داره و درامدشم فقط در حد اجاره خونه و مغازشه و یه کمم خورد و خوراکمونه.حقوقش به بدهی مردم نمیرسه😢

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست
اون طور نگو یتیم بدتر عذاب وجدان میگیرم، تو رو خدا ناراحت نباشی از دستم 

نه بخدا از دستت اصلا ناراحت نیستم.دلم واسه خودم میسوزه.

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیالش راحته ک طلا میفروشی .وپس اندازت بهش میدی.

نه خیالش به اونم راحت نباشه همینطوریه.عادت کرده انگار.من خیلی سختمه نمیتونم این فشارو تحمل کنم.خیلی عذاب میکشم

شوهره منم همیشه دوست داره بهترین برندو بخره و تو بریز و بپاش واقعا ولش کنم از همه چی میخره اما خودم ...

اخه ما تو این ده ساله از دست پدرشوهرم یه نفس راحت نکشیدیم.همش دنبال اینه که یه چیزی از زندگی ما بکنه واسه خودش.خیلی بی مسئولیته.تا یکی دوسال پیش همه خرجشون و شوهر من میداد.بعد که شوهرمو ورشکست کرد خودشو کشید کنار

شغلش تولیدی داره و درامدشم فقط در حد اجاره خونه و مغازشه و یه کمم خورد و خوراکمونه.حقوقش به بدهی مرد ...

بیا اینجا روبخون.شاید کمکت کرد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1887037/دوستان-عزیزی-که-تو-تاپیک-مدیریت-هزینه-ها-و-صرفه-جویی-بودید?page=92

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
هرچی میگم گوش نمیده بهش گفتم بچه داربشبم میگه خرجش زیاده دوران حاملگی کلی پول قرص ودکتروسونومیشه میگ ...

اره درکت میکنم.حق دارس.تو جامعه الان خیلی سخته زندگی و پس انداز.مخصوصا وقتی بچه هم داشته باشی

بیا اینجا روبخون.شاید کمکت کرد https://www.ninisite.com/discussion/topic/1887037/دوستان-عزیزی-که-ت ...

ممنون عزیزم🌸

نه بخدا از دستت اصلا ناراحت نیستم.دلم واسه خودم میسوزه.

پول چیزی نیست میگذره ایشالا این قدر بهتون بده تا یه روزی بشه بگی با این چی بخرم، همه این مشکلو دارن غصه نخور گلم رد میشه یکی درد بی پولی داره، یکی دردش شوهرشه، یکی دردش بچه دارنشدن، یکی اینقدر پول داره که دردش ارامش نداره، گلم همه ما واسه درد ساخته شدیم همینو بس میخای بگم منم خیلی دلم پره خیلی، میخای باهم گریه کنیم تو بابا نداری من دارم، تو شوهر خوب داری برا خوشحالیت خرج میکنه ولی من شوهری دارم خسیس، شوهری دارم که قدرمو نمیدونه، شوهری دارم هرچی بابام برام خریده بازم طلبکاره بازم بگم ما هردومون از پدر جداییم این شوهر هست که..... همیشه پیشته پس خوش حال باش

من درک میکنم استاتر چی میگی .همه دوست دارن خوش بگذرونن ولی اینده نگریدهم بایدباشه دوقرون پس اندازباش ...

خیلی سخته که مثلا جمعه خوش بگذرونم درصورتی که میدونم شاید پس فرداش پول نون هم نداشته باشیم.ترجیح میدم اینطور خوشگذرونی ای نداشته باشم

پول چیزی نیست میگذره ایشالا این قدر بهتون بده تا یه روزی بشه بگی با این چی بخرم، همه این مشکلو دارن ...

ممنون عزیزدلم بخاطر حرفات.من خودم خودمو خیلی عذاب میدم.امیدوارم مشکل همه حل بشه🙏 مرسی

لعنت به خانواده شوهر که همیشه خدا باعث دردن

اره بخدا از دستشون هیچوقت ارامش نداشتم.خودشون باعث بدبختی ما شدن بعد انقدر مادرشوهرم باسیاسته که زنگ میزنه به شوهرم که مثلا میخام حالتو بپرسم.شوهرم گفت صدات یه جوریه.گریه کردی؟اونم گفت اره برای سختی هایی که میکشی گریه کردم.انقدر چاپلوسه که زنگ میزنه به شوهرم بگه براش گریه کرده بلکه بیشتر خودشو عزیز کنه اصلا شعورشم نمیرسه بابا خودتون مارو بدبخت کردین بی خیالمون بشین دیگه

ممنون عزیزدلم بخاطر حرفات.من خودم خودمو خیلی عذاب میدم.امیدوارم مشکل همه حل بشه🙏 مرسی

قربونت، خودمو میگم وقتی درد میاد سراغم هر دردی، فکر میکنم همه تو رفاه هستن فقط خدا همه بدبختیارو ریخته رو سرما، اما این طور نیست همین حرفایی همین درد ودلایی که میزنی خدا میشنوه خدا جواب میده امیدت به خدا یادت نره گلم، گلم از فامیلتون درحد چه قد میخاستی پول دستی بگیری؟ 

اره بخدا از دستشون هیچوقت ارامش نداشتم.خودشون باعث بدبختی ما شدن بعد انقدر مادرشوهرم باسیاسته که زنگ ...

اره بابا حداقل زندگیتونو رو ریختن بهم، پاشونو نمیکشن ادم با دیدنشون عصابش خورد نشه، دلسوزیشون بخوره تو سرشون 

قربونت، خودمو میگم وقتی درد میاد سراغم هر دردی، فکر میکنم همه تو رفاه هستن فقط خدا همه بدبختیارو ریخ ...

اره راس میگی.منم همینطوریم.وقتی ناراحتم همه ناراحتی های دیگه و سختی هایی که کشیدم میاد سراغم.وقتی یه کم گریه کنم اروم میشم.مرسی عزیزم.شوهرم با فامیلشون صحبت کرده بود دومیلیون دستی بگیره چندماهه.اونم گفته بود به خانمت بگو به خانمم بگه اون داره بده.منم گفتم اون اگه خودش میخاست بده خانمشو راضی میکرد منو نمینداخت وسط.منم حاضرم بمیرم ولی جلوی فامیل شوهر سر خم نکنم.تو اینچندساله هر سختی و ناراحتی که داشتم نذاشتم بفهمن.حتی یه موقعهایب که با شوهرم قهر بودم جلوی اونا گفتم و خندیدم که نفهمن ما تو زندگیمون مشکلی داریم.حالا شوهرم ازم توقع داره برم ازشون پول چندماهه قرض بگیرم