2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از سختی های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 79 پست
اره دیگه، با خانوات راحت نیستی، ما کم میاریم از خانواده قرض میکنیم

اصلا روم نمیشه به اونا بگم اصلا باهاشون راحت نیستم همشون وضعشون خوبه فقط ما اینطوری ایم.همینم خیلی برام سخته که نمیتونم پیششون درد ودل کنم و از سختیای زندگیم چیزی بگم.مجبورم پیششون خودمو شاد نشون بدم

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عمرا  توام گوش نکن وگرنه عادت میشه

اره منم از همین میترسم.هم از اینکه اگه نتونه سر موقع پس بده آبروی من پیششون بره و حرص و جوشام بیشتر بشه

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست
طلا نداری یه تیکه بفروشی انشالا درست میشه عزیزم

هرچی طلا داشتم تا الان فروختم فقط یه تیکه طلا دارم که اونم گرو بانکه.حلقمم هست که نمیخام اون و بفروشم.هرچی هم که فروختم دیگه برام نخریده میگم کاش همونارو هم نمیفروختم

اصلا روم نمیشه به اونا بگم اصلا باهاشون راحت نیستم همشون وضعشون خوبه فقط ما اینطوری ایم.همینم خیلی ب ...

ن مثلا ما میخاستیم یه وسیله بخریم کم داشتیم از بابام قرض کردیم البته اینقدر قرض کردیم دیگه خجالت حالیمون نیست

متاسفانه خیلیا هستن . کار تو خونه ای پیدا کن . واقعا زیاد پیدا میشه.. مثله کار از اینستا. آشپزی کن ع ...

خیلی سخته.دنبالش بودم ولی چیز خاصی پیدا نکردم.اونایی هم که اینجور پیج ها رو دارن خیلی هزینه میکنن برای غذاشون و دکور خونشون که عکسهای قشنگ و خاص تو پیجشون بذارن

از الان جلوشو بگیر تا ده سال دیگه نشی مث من.بادوتا بچه حرص این چیزا رو بزنی.این اخلاقشون خوبه به خوش ...

هرچی میگم گوش نمیده بهش گفتم بچه داربشبم میگه خرجش زیاده دوران حاملگی کلی پول قرص ودکتروسونومیشه میگم خوب یه قلک بگیر پس اندازکنیم گوش نمیده اجازه نمیده خودم دنبال کارهم برم خ خ نگران اینده هستم بخدا😢😢😢😢

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
هرچی طلا داشتم تا الان فروختم فقط یه تیکه طلا دارم که اونم گرو بانکه.حلقمم هست که نمیخام اون و بفروش ...

کاش میتونستم برات بفرستم دوست عزیزم خودت نمیتونی بری سرکار یا فرشی چیزی بیاری ببافی؟

تیکر تولد دخترم که20بهمنه93 با تولد پسرم که20بهمنه 97
ن مثلا ما میخاستیم یه وسیله بخریم کم داشتیم از بابام قرض کردیم البته اینقدر قرض کردیم دیگه خجالت حال ...

بابام فوت شده.از مامانمم که یه زنه تنهاست روم نمیشه بگیرم.خوبه که پشتت به بابات گرمه.خدا برات حفظش کنه

هرکی یه مشکلی  داره تابع خودتتش کن

اخلاقای خوب زیاد داره ولی این اخلاقش خیلی عذابم میده