2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از سختی های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 79 پست
کاش میتونستم برات بفرستم دوست عزیزم خودت نمیتونی بری سرکار یا فرشی چیزی بیاری ببافی؟

ممنون گلم.همین حرفاتون ارومم میکنه.برام دعا کنین.میگن دعای دیگران زودتر میگیره تا دعای خود ادم.شرمنده که ناراحتتون کردم.از اون هنرها هم ندارم چیزی ببافم

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام فوت شده.از مامانمم که یه زنه تنهاست روم نمیشه بگیرم.خوبه که پشتت به بابات گرمه.خدا برات حفظش ک ...

قربونت، ببخشید گلم داشتم این پیامو مینوشتم گفتم نکنه این پدرش به رحمت خدا رفته باشه این حرف باعث آزار شما بشه بعد نوشتم خانواده، گلم یه دفه دلت شکست منو ببخش، بدم میاد از مدل صحبت کردن خودمو میگم حلالم کن

هر ماه یه پولی از شوهرت بگیر پس انداز کن واسه خودت 

یه کم پس انداز میکنم ولی وقتی میبینم پول نداریم همونو بهش میدم که باز بهم برگردونه ولی فعلا که چندوقته هرچی دادم برنگشته

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست
یعنی الان دوس نداری شوهرت برات خرج میکنه و خوش گذرونی میکنید!

من درک میکنم استاتر چی میگی .همه دوست دارن خوش بگذرونن ولی اینده نگریدهم بایدباشه دوقرون پس اندازباشه ادم دلش خوش بشه

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
ممنون گلم.همین حرفاتون ارومم میکنه.برام دعا کنین.میگن دعای دیگران زودتر میگیره تا دعای خود ادم.شرمند ...

برات دعا میکنم دوست عزیزم انشالا کارت درست میشه

تیکر تولد دخترم که20بهمنه93 با تولد پسرم که20بهمنه 97
قربونت، ببخشید گلم داشتم این پیامو مینوشتم گفتم نکنه این پدرش به رحمت خدا رفته باشه این حرف باعث آزا ...

نه عزیزم اشکالی نداره.اینم قسمت ماست دیگه.یتیم بودن تو سرنوشتمونه.ناراحت نشدم

یه کم پس انداز میکنم ولی وقتی میبینم پول نداریم همونو بهش میدم که باز بهم برگردونه ولی فعلا که چندوق ...

مشکل همینجاست.منم شوهرم رو بدعادت کردم.چند بار بذار بره از بقیه بگیره.

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
برات دعا میکنم دوست عزیزم انشالا کارت درست میشه

ممنون گلم.انشالله

مشکل همینجاست.منم شوهرم رو بدعادت کردم.چند بار بذار بره از بقیه بگیره.

اخه مشکلم اینه که به بقیه هم زیاد بدهکاره😭😭

شوهره منم همیشه دوست داره بهترین برندو بخره و تو بریز و بپاش واقعا ولش کنم از همه چی میخره اما خودم از روز اول حساب کتابو گرفتم دستم نمیزارم چیزایی که لازم نداریم یا اضافه خرید کنه خدا رو شکر به حرفم گوش میده ما شش ساله ازدواج کردیم شوهرم این شش سال از صفر به صد رسونده زندگیمونو.اما برادر شوهرم و خانمش هردو ولخرج و بی خیال هستن با اینکه برادر شوهرم حقوقش ۸ -۹میلیونه اما بخدا بعد از ۱۲ سال هنوز هیچی ندارن هنوز تو خونه ی پدر شوهرم زندگی میکنن.فقط به خوردن میرسن و به لباس و اینا

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    

بخاطر پدرشوهر خدانشناسم شوهرم ورشکست شد و بدهی بالا اورد.اون خودشو کشیده کنار ولی من نمیبخشمش.تا عمر دارم حلالش نمیکنم.بخاطر بی مسئولی اون زیاد سختی کشیدیم.چه دوران عقد چه بعد ازدواج