2777
2789

اينقدر كه تاپيك از خيانت و كتك زدن و بدي خانواده شوهر هست چرا از حساي خوب و خوشبختي نيست!!!يعني واقعا كسي نيست حال خوبش رو بخواد شريك شه؟؟

اينقد تاپيك خيانت ديدم حس ميكنم من خيلي خوشبينم به زندگي!!!

ني ني سايت شده شكل امام زاده،برا غم غصه ها ميان اينجا برا خوشياشون ميرن شمال😐

چیزای مفیدم اینجا زیاده..نمیدونم چرا فقط تاپیکای بدو میبینید..حتی تاپیکای مادر شوهری هم گاها چیزای مثبتی میشه ازش دریافت کرد.

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای جک بذارم.😁

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
والا... خواهرم انقدرررر میناله برامن. بعد هربه دوماه مسافرته. بیشعور. 

😆😆

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من به شخصی هیچ خوشی ندارم.

بدی ادم شوهر یه طرف

بیکار شدن و بی پول شدن شوهرم یه طرف

مریضی های خودم و شوهرم

و از همه بدتر سرطان بدخیم بابام که دیگه هیچ دلخوشی برامون نزاشته. همشا تو بیمارستانا داریم میگذرونیم. 

الهم صل علی محمد وآل محمد