2777
2789
عنوان

کثافتا این وقت شبم ول نمیکنن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 108 پست
والا منم همین چن مین پیش با جیغ و گریه دخترم بیدار شدم همسایه کناریمون ختنه سورن دارن  مهمونشون ...

نفرین نکن فلان پسرش کج میشه 😂😂😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به خاخر جان کیجای زیبا

ته فداا

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
دوستان شرمنده که ناراحتتون کردم شما راست میگین من بد حرف زدم اون لحظه عصبی بودم پسرمو اونطوری دیدم.

عزیزم مادر همینه دیگه من متوجه شدم 

که منظوری نداشتی  ایشالا چیزی نمیشه نگران نشو  

عههههه  خوووبه پس مجوز دارین رفت و امد کنین به ساری چون پسراتون ساروی ان😁😂😁😂

من قائمشهریم نافم تو ساری افتاده

خدایا یه دخترموطلایی بهم بده خواهش می کنم  راستی من کاربرسابقم 1395
😂😂😂😂😂😂😂😂 خیلی خوب اومدی  وای

اون بیچاره درد کشیده بقیه جشن گرفتن 😂😂😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
با اجازه استارتر خارج از بحث یه سوال داشتم... خانووم ساروی از خیابون شفا تا مازیار چقد راهه با ماش ...

عاقا من شفا میدون خزره باید برین امام از امام برین مازیار که یک ربع اینا راهه ترافیکم هست اکثرا چون وسط راه خزر تا امام میدون باره 

ولی اگر از خزر برین کمر بندی و از کمربندی برین شهدا و از اونجا برین بیست دقیقه اینا راهه ولی ترافیک نداره 

نگاه انگار داری از شمال به جنوب شهر میری 

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
من قائمشهریم نافم تو ساری افتاده

😁😁😁ناف هرجا باشه همونجایی هستی ساری خداییش خوب تره تا قاعمشهر

قاعمشهر کوچیکه ادم دلش میگیره 

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
دقیقا  منم محرم و چهارشنبه سوری و اخر عزوسی که از این نورا میزدن خیلی نگران بچه ام بودم که نترس ...

فدات عزیزم بابت همدردیت

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘
ممنونم عزیزم.وقتی پسرمو اونطوری دیدم خودم وحشت کردم 

متوجهم عزیزم 

نگران شدی پیش میاد❤️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️