2777
2789
عنوان

کثافتا این وقت شبم ول نمیکنن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 108 پست
اصلشم همينه عزيزم منم هميشه دعاميكنم البته قبلش حسابي ذوق ميكنم ان شاءالله همه عروس دومادا خوشبخت ش ...

عزيزززم 

لطف داري قربونت برم❤️🌹

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خونتو عوض نکن پنجرتو عوض کن😁 پنجرتو وین تک کن

پنجرم همیشه بازه 😂 هوای تازه دوست وین تک ندوست

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ها همه تو کوچه هستش دیگه انشالله خوشبخت بشن . یک شبه دیگه هم تکرار نمیشه و برنمیگرده خداروشکر ...

ممنونم عزیزم.وقتی پسرمو اونطوری دیدم خودم وحشت کردم 

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘
شوهرم فقط سر این بای بای کردن حرص میخوره  وگرنه جیغ زدن و اینا رو خودش استاددهه

😂😂😂😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
منممم همینممم ساروی ام😁😎

من پسرام ساروین هر دو نیمه شعبان ساری بدنیا امدن برای زردیشون امیرمازندرانی ساری بستری شدن خودم قائمشهری کیجا ساداتم

خدایا یه دخترموطلایی بهم بده خواهش می کنم  راستی من کاربرسابقم 1395
صدای عروس  چی 😂

نه صدای فامیلاش میاد که خوشحالن از سر بازش کردن 😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
ما خونمون تو خیابونیه که اکثرا عروس کشونی میکنن به خاطر خلوتیش و پهن بودن خیابونه تازه فشفشه و ترقشو ...

دقیقا  منم محرم و چهارشنبه سوری و اخر عزوسی که از این نورا میزدن خیلی نگران بچه ام بودم که نترسه 

ولی الان عاشق سر وصداشده  استارتر حق داره به هر حال مادر هست نگران بچه اش شده 

ولی الان که بچه ام متوجه میشه تا ماشین عروس یا ماشین اتش نشانی رد میشه با اشاره میگه بغلم کن از پنجره ببینم  

استارتر این چیزا پیش میاد نگران نباش  

من پسرام ساروین هر دو نیمه شعبان ساری بدنیا امدن برای زردیشون امیرمازندرانی ساری بستری شدن خودم قائم ...

عههههه  خوووبه پس مجوز دارین رفت و امد کنین به ساری چون پسراتون ساروی ان😁😂😁😂

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

دوستان شرمنده که ناراحتتون کردم شما راست میگین من بد حرف زدم اون لحظه عصبی بودم پسرمو اونطوری دیدم.

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘
عههههه  خوووبه پس مجوز دارین رفت و امد کنین به ساری چون پسراتون ساروی ان😁😂😁😂

با اجازه استارتر

خارج از بحث یه سوال داشتم...

خانووم ساروی از خیابون شفا تا مازیار چقد راهه با ماشین تو ترافیک و غیر ترافیک..

ممنونم😍😘