2777
2789
عنوان

کثافتا این وقت شبم ول نمیکنن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 108 پست
والا منم همین چن مین پیش با جیغ و گریه دخترم بیدار شدم همسایه کناریمون ختنه سورن دارن  مهمونشون ...

یا خدا چرا نفرین می کنید

خدایا یه دخترموطلایی بهم بده خواهش می کنم  راستی من کاربرسابقم 1395

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خونمون تو خیابونیه که اکثرا عروس کشونی میکنن به خاطر خلوتیش و پهن بودن خیابونه تازه فشفشه و ترقشونم برا خیابون ماست 

یعنی تو هفته های معمولی یکی دوتا عروسی داریم 

بچم هم خوابش سبکه نهایت میگفتم اه بعدم در گوش بچم رو میگرفتم تا رد بشن 

ولی الان پرده رو میزنم کنار تو خیابون رو میبینم لذتم میبرم

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
😂😂😂😂خيلي بلايي

خیلی الانم ی وقت حواسم نباشه ناخوداگاه این کارو میکنم شوهرم فقط حرص میخوره 

مثلا تابستونا بریم بیرون شیشه ها اکثرا پایینه دیگه من سر عابرا یا اون راننده هایی که شیشه شون پایین باشه جیغ میزنم 😁😁

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

خونه ی بندرم خیابون بود عروسیهای بندر ماشالله ۳ شبه😂😂 نزدیکاش فکر کنم تالار بود کنار خونمم دفتر ازدواج 

ساعت ۳ ۴ اهنگ بلند بندری و صدای کل خانوما واووووه بزن برقص

من که خوشم میومد 😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دقيقا  ي بار نزديك خونمون عروس و داماد اومده بودن  باور كن از لخظه اي ك اوندن خانواده ها ...

اصلشم همينه عزيزم منم هميشه دعاميكنم البته قبلش حسابي ذوق ميكنم

ان شاءالله همه عروس دومادا خوشبخت شن

معلومه خيلي دل مهربوووني😘💖

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
ما ی چیز داریم به اسم پل سری که هر پلی بین راه بود پسرا جمع میشن راهو میبندن از داماد پول میگیرن&nbs ...

شمالیا این رسمو دارن آی ام شمالی

خدایا یه دخترموطلایی بهم بده خواهش می کنم  راستی من کاربرسابقم 1395
از طرفی حق میدم بهت ولی از طرفی به اوناهم حق میدم خونتون تو کوچه ست؟اگه اره که اونا نباید تو کوچه ب ...

خونه ها همه تو کوچه هستش دیگه

انشالله خوشبخت بشن . یک شبه دیگه هم تکرار نمیشه و برنمیگرده

خداروشکر نی نی شمام چیزی نشده 🌺

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خونه ی بندرم خیابون بود عروسیهای بندر ماشالله ۳ شبه😂😂 نزدیکاش فکر کنم تالار بود کنار خونمم دفتر از ...

خوووووشبحالت

اون واسه من خوبه جمم نميكردن از وسط اونجا😂😂😅

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
خب شهر به شهر فرق داره شهر ما ی بخشاییش اصلا مسکونی نیست خیابونه و مراکز خریده  ی بخشاییشم کل ...

معمولا باغا و تالارا اطراف شهره و فرصت بوق و شادی دارن، آخه دم خونه مردم نصفه شب بوق زدن چه معنی ای میده شاید یه سالمند ایست قلبی کنه تو خواب یا کسی بد خواب شه، بعضی وقتا خوشحال میشم میشنوم اما دیگه نصفه شب و زمان خوابم اذیت میشم

مخصوصا که بعضیا مال محله های پایینن هوو میکنن جیغ میزنن آدم متاسف میشه

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خیلی الانم ی وقت حواسم نباشه ناخوداگاه این کارو میکنم شوهرم فقط حرص میخوره  مثلا تابستونا بریم ...

😂😂😂خوبه ك زنده اي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
استارتر ندید بدید بچه ای فکرکنم عروسیه دیگه

نه بخدا بچم مریضه ترسیدیم شاید تشنج کرده

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘
 شمالیا این رسمو دارن آی ام شمالی

منم مازني هستم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊