یه ماشین عروس از جلوی خونمون رد شد همش بوق و جیغ میزدن بیچاره پسرم ترسید از خواب پرید همش گریه میکرد و میلرزید یه ساعته دارم ساکتش میکنم.مردم چقد بی فرهنگ شدن اگه پسرم تو خواب سکته میکرد کی جوابشو میداد؟
عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘
دوستان شرمنده که ناراحتتون کردم شما راست میگین من بد حرف زدم اون لحظه عصبی بودم پسرمو اونطوری دیدم.
مادری دیگه 😍😍
براشون دعا کن ک انرژی مثبت به خودتون برگرده
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای شاا... نی نی شما هم بسلامتی بدنیا بیاد ببینی مادر بودن چقد سخته.
مررررسیییی عزیزمممممم
خیلی خوشحال شدم دعام کردییین😌😘😘😘
🌹🌺🌹🌺🌸💕🌹🌸🌺🌸💕🌹🌺
بله بهشت زیر پای مادرانه 😍
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️