2777
2789

بعلههه

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره با خط کش آهنی صد سانتی. خیلی درد داشت مارو به صف میکشیدند نفری بیست تا ضربه

هم ابتدایی هم راهنمایی

که راهنمایی دستای یکی از بچه ها ورم کرد و مدیر افتاد به گوه خوری

ساحصل علی کل امنیاتی الرائعه..هذا وعد منی الی نفسی...عام 1397-98 و کل الاعوام الآتیه هی اجمل ایام حیاتی  ...خدایا شکرت

بله اول دبستان یه معلم پیر داشتیم که بچه هارو با خط کش میزد من ولی درسم خوب بود با خطکش کتک نخوردم ولی یه بار سر اینکه خندیدم تو کلاس از گوشم گرفت از میز اول پرتم کرد ته کلاس روانی بود زنیکه 

عشقم پسرم😘😘😘
برای دو دقیقه خنده زحمت معلماتونو به باد ندین معلما عقده ای نیستن برا تفریحشون تنبیه کنن یا سر شلوغ ...

تنبیه خنده داره مگه؟ بعدم بچه هرکاری کنه معلم حق تنبیه بدنی بچه های مردمو نداره که تحقیرشون کنه

عشقم پسرم😘😘😘
برای دو دقیقه خنده زحمت معلماتونو به باد ندین معلما عقده ای نیستن برا تفریحشون تنبیه کنن یا سر شلوغ ...

معلمی که عقده داره چرت باید سر بچه مردم خالی کنه ،حالا زحمت می کشه معلمه درس میده خب شغلش ولی دلیل نمیشه بچه مردم و بزنه یا مسخره کنه 

خودشناسی DNA plus

معمولا با شوهرشون دعواشون میشه یا مشکل خانوادگی دارن میکشنش به کلاس عقدشون رو سر بچه ها خالی میکنن

دخترهمسایمون هشت ساله تعریف میکردسرجلسه امتحان یکی اربچه ها پاک کن نیاورده بوده معلم که فهمیده پاک کن نداره میگف باخط کش اینقدزده توسربچه هه که چرانیاوردی میگف میخواسم جیغ بزنم بگم کثافت نزنش اصلا نفهمیده بود امتحانش رو.

معلمه شوهرش زن دوم گرفته عصبیه تازه سال اخرکارشه خا ک توسرش بیچاره بچه هه

نمیگذرم از معلم هایی که بخاطر مشکلی که دست خودم نبود مسخرم کردن بخدا نمیگذرم 

جیش کردی؟  

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️