2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیش چیه بابا 😂😂😂😂😂 

پی پی؟؟؟ 

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️
معمولا با شوهرشون دعواشون میشه یا مشکل خانوادگی دارن میکشنش به کلاس عقدشون رو سر بچه ها خالی میکنن

اگه شما یه ادم تحصیل کرده هستی واین حرف رومیزنی واست متاسفم.اولا ک معلم از بالایی ها دستور میگیره.درثانی چطور معلمی ک بخاطر بچه های مردم سوخت کسی ندیداز.معلمی ک زیر دیوار موند.معلمی ک طلاهاش روفروخت وخرج دانش اموز سرطانی کرد؛گرفته تا معلمی ک پارسال با چاقو کشته شد.والا بعضی بچه هارو میبینی معلم زده می بینی دانش اموز خیلی بی ادبه.ریشه یا بی میکنی می بینی  چنان خانواده اشفته وداغونی داره ک نپرس.حالا این وسط فحش خور کیه معلم بیچاره

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
الان همین حرف شما هم معصیت هست . بنده خدا داره حرف میزنه شما شوخی نابجا می کنین

خب مشکلشو نمیگه حس فوضولیم گل کرد   اخه مگه چی به جز اینا دسته آدم نیس😐

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️

من خودم سال 78-کلاس امادگی باپسراتویه مدرسه بودیم کلا دختروپسرباهم بودن مقطع امادگی رو معلم پسرایی روکه شلوغ میکردن میگف یه لنگ پاوایسن و سطل اشغال رو میراشت رویکی ازدستاشون😃😃

یاکلاس پنج بودم یبارمعلم بچه هایی که نمره تک گرفته بودن رو دورمدرسه سه بارمیگفت بدوین راه هم خیلی بود.

یبارم کارگراتومدرسه کارمیکردن فرغون اجررو میگفت دورمدرسه ببرید کلا تنبیه های اونموقع جالب بود.

اگه شما یه ادم تحصیل کرده هستی واین حرف رومیزنی واست متاسفم.اولا ک معلم از بالایی ها دستور میگیره.در ...

البته منم واسه شما متاسفم اگه درس خونده باشی که بعد از سال ها درس خوندن هنوز شخصیت بعضی معلمارو نشناختی

معلم کلاس سوم ما با خط کش چوبی میزد 

جدول ضرب میپرسید و اگه اشتباه جواب میدادی به تعداد اشتباه میزد

معلم علوم راهنماییمون هم خانم خیلی جوون و خوشگلی بود و سال های اول تدریسشم بود ولی بشدت سختگیر و مقرراتی! زیاد امتحان میگرفت و امتحاناشم واقعا سخت بود و معمولا جلسه ی بعد از امتحان هم به تنبیه میگذشت

البته منم واسه شما متاسفم اگه درس خونده باشی که بعد از سال ها درس خوندن هنوز شخصیت بعضی معلمارو نشنا ...

من یه بی سواد کاملم.یه کلمه سواد هم ندارم.اما با همه بی سوادیم نمیام همه روجمع نمیزنم.نمیام بدی یه نفرو ک شاید هزار دلیل داشته باشه ک گفتم دانش اموز بی ادب خانوادش و...ب پای هزاران هزار معلم زحمت کش نمیذارم.من سواد ندارم.اما ذره ای منطق دارم ک بدونم وقتی یه بچه تو خونه مادرش رو چقدر اذیت میکنه.چطور یه معلم ۳۰نفرو کنترل کنه.البته ک من معلمای فداکار دیگه رو میبینم وزحمتاشون رو حسرت میخورم.چون بعضی خانواده ها لیاقتش روندارن.شما همه معلمارو گفتی.برگرد دوباره پستت روبخون

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞