2777
2789
اگه شعور داشتی میتونستی جوره دیگه ای بپرسی 

باشه من بیشعور و اما تکلیف کسی که اینجوری پاسخ میده چیه؟ 

فقط شوخی کردم و قصده هیچ بی احترامی نداشتم همین.

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه من بیشعور و اما تکلیف کسی که اینجوری پاسخ میده چیه؟  فقط شوخی کردم و قصده هیچ بی احترامی ...

شاید اولش شوخی فهمیدم ولی دیگه داشتی بی احترامی کردی من پاسخ بدی ندادم سوالی ندیدم پاسخ بدم فقط مسخره بازی بود!!!

خودشناسی DNA plus

[QUOTE=62973988]من خودم سال 78-کلاس امادگی باپسراتویه مدرسه بودیم کلا دختروپسرباهم بودن مقطع امادگی رو معلم پسرایی ر ...[/در حدی که من میدونم پسربچه ها رو تو مدرسه با شلنگ تنبیه می کنن .

یا ساتر العورات 

شما چه تنبیهی شدید؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

ازین تحقیر و توهین ها و تنبیه ها هممون داشتیم.. همه... کلا تعداد بالای بچه ها اعصاب اینا رو خورد می کنه.. خود  من که شاگرد اول بودم یه بار اشتباهی توسط ناظم بی آبرو شدم، پس من چه قدر باید متنفر باشم؟... بعضی معلم ها هم مجرد بودن تو سن بالا و اعصابشون خیلی خورد بود...

اینو بدون که تنها شما نیستی که اذیتت کردن...

یه مجری ای هست به اسم عبدالله روا پسر خوشتیپه اگه دیده باشی، می گه یه بار یه ناظم اون قدر منو کتک زد که خسته شد و رفت یه چای خورد و استراحت کرد و دوباره اومد زد!!!. حالا اون یه مجری موفق و مشهوره...

درسته یه معلم هایی به منو شما ظلم کردن اما از خیییلی هاشون من خیلی چیزها یاد گرفتم...

یه چیزایی می گفتن معلما من اون موقع گوش نگرفتم الان دو دستی می زنم تو سرم!!!

تو اون تاپیک نخواستم بگم اما من یه روز مربی کودکستان شدم، قرار بود ماهی ۴۰۰ تومن برای کار نیمه وقت بهم بدن!!!!... اون قدرررر اذیت شدم که فرار کردم و تا چند ماه بچه می دیدم جیغ می زدم... چند بارم موقع تحقیق و اینام موقع تحصیل رفتم پیش بچه ها دیوانه کننده بود، یعنی با این حقوق و این شرایط مگر آدم عاشق باشه که وایسته...من تو خانوادم نه کارمند بانک دارم نه معلم ولی از دولت گلایه دارم که معلم ها فقیرن، یکی می گفت تو خارج بیشترین حقوقو به معلم می دن...

همین معلم ها بودن که ما باسواد شدیم و به اینجایی که هستیم رسیدیم.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

یه بار راهنمایی که بودم یکی از بچه ها باباش معلم بود می گفت اول ماه که حقوق می گیره خرید می کنه می یاد خونه... ظاهرا پنیرشون تموم شده بود ، یه خورده ماست مالیده بود لای نون می یاورد زنگ تفریح می خورد.. وافعا اسف باره.

ازین تحقیر و توهین ها و تنبیه ها هممون داشتیم.. همه... کلا تعداد بالای بچه ها اعصاب اینا رو خورد می ...

یک خاطره از سوم دبستان تعریف می کنم : سال تحصیلی 69-1368 : 

تو مدرسه ماهی یکبار می گفتن باید کچل کنیم . من یکبار یادم رفت .... ناظم سر صف کله ی ماها رو وسطش چهارراه زد . وقتی رفتم سر کلاس خانم کلالی خیلی بهم خندید . بعدش یکدفعه جدی شد و با شلنگ افتاد به جونم ..... بهم می گفت : کره خر ! چرا سرتو ماشین نکردی ؟؟؟ ..... بعد که حسابی کتک زد دوربین عکاسی رو داد به خانم معلم کلاس بغلی و با من عکس یادگاری گرفت . من وسط سرم چهارراه زده بودن و کلی کتک خورده بودم . خانم کلالی هم شلنگ دستش بود و می خندید .

{ واقعا اگر من دختر بودم جرات می کردن باهام اینطور وحشیانه رفتار کنن } ؟؟؟

یا ساتر العورات 

خآاااک بر سرشون چه قدر بی فرهنگ و وحشیانه!!!

من از مدیر و ناظم ها خیییلی تحقیرهای ناجور شدم ولی از معلم ها به ندرت...

قدیما با مدرک های دیپلم هم معلم می گرفتن چه بسا شاید سیکل هم می شده من خبر ندارم، ولی کاملا مشخصه اینا آدمای باسواد و دانشگاه رفته ای نبودن، اینا توی خونه ی خودشون هم همینطورن مطمئن باش، کما اینکه یکی از مدیرهای روانی ما با بچه های خودشم همین طور بود!!! و زندگی رو براشون جهنم کرده بود...

خاطره ای که گفتی واقعا جای تاسف داره و خیلی غیر انسانی بوده... حیف اسم معلم که روی اینا بذارن، معلمی شغل انبیاست نه روانی ها!

خآاااک بر سرشون چه قدر بی فرهنگ و وحشیانه!!! من از مدیر و ناظم ها خیییلی تحقیرهای ناجور شدم ولی از ...

ممنون از همدردی شما . واقعا تا حدودی سبک شدم که یک نفر باهام همدردی کرد .

یا ساتر العورات 
بعضیاشخصیت بچه هاروخرد میکردن الهی بگردم یادم میفته چقدبعضی دانش اموزا توسرخورمیشدن

خیلی معلم ها شخصیت منو خرد کردند😢😢😢😭😭😭😭. هنوز هم یادمه گریم میگیره😭😭😖😔😔