2777
2789

نوجوونیم تا یکی دوسال پیش انقد بحث و دعوا و کتک کاری کردیم که میخواستم از خونه فرار کنم اصلا حالم ازش بد میشد بچگیم خیلی خوب بود یهو نوجوونی به اختلاف خوردیم تا ۲۲ سالگیم مثلا من بیرون میرفتم یا دیر میومدم‌ خونه میترسید بلایی سرم بیاد نمیتونست ابراز کنه پرخاشگری میکرد منم درکش نمی‌کردم جواب میدادم کار بالا می‌گرفت 

الان خیلی وقته اون ماجراها گذشته فهمیدم بنده خدا خیر منو می‌خواسته بلد نبوده ابراز کنه واقعا هم یجاهایی داشتم به بیراهه میرفتم خدا کمکم کرد

مثلا از یک دوستیم اصلا خوشش نمیومد می‌گفت اون لاته فلانه بخاطرش چند ماه دعوا و بحث داشتیم دختره فقط فکرش تو پسر و پارتی و سیگار بود واقعا سیگار کشیدن فکر نکنین خیلی دوره آدم ی دوست سیگاری داشته باشه بعد یک مدت بدش نمیاد امتحان کنه جدی جدی داشتم سیگاری میشدم

الان کلا فقط با خانوادم خوبم و چند تا دوست محدود که آدمای خوبین و سرم به کار و درس و ورزشم گرمه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم زبون سازش نداشتم یا یک ماجرارو خیلی بحرانی میکردم الان که ۲۵ سالم شده عاقل تر شدم میفهمم اصلا ارزش ندارع آدم یک چیزی بزرگ کنه واقعا راسته میگن آدم بعد ۲۵ عقلش کاملتر میشه از پارسال تا امسال جهش خیلی بزرگی زدم😂😂😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بازم دختر خوبی بودی فهمیدی بلا نسبت شما یه عده هم همچنان توی نادانی خودشون باقی میمونن احسنت به شما که اینقدر فهمیده ای 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
همیشه همینه. بزرگ که میشیم میفهمیم چقدر پدر و مادر درست میگفتن

اره بنده خدا ها قصدشون خوب بود نمیتونستن درست ابراز کنن مثلا واقعا نگرانم بود دوست داشت به موفقیت برسم خرج موفقیت و کلاس و همچیم میداد ولی وقتی نگرانم میشد فحش میداد من خیلی همچیو بزرگ میکردم

چه زیبا.عاقبت بخیر باشی خدا حفظت کنه برای عزیزانت و همچنین اونا رو برای شما.

♥️♥️♥️😘😘😘😘

بازم دختر خوبی بودی فهمیدی بلا نسبت شما یه عده هم همچنان توی نادانی خودشون باقی میمونن احسنت به شما ...

خیلی جاها واقعا خدا کمکم کرد وگرنه افتاده بودم توی چاه چون موقعیت برای تو چاه افتادن فراهم بود

درسته مشکل پدر ها اینه ک نمیدونن چجوری بهمون بفهمونن ک نگرانمونن مثلا خود من مجرد ک بودم با نامزدم قول داده بودم ک پاش وایستم ک ب امید خدا شرایطش درست شه 

حالا مادرم در جریان بود و آجیم پدرم ن ، من ک سنم ی کم رفته بود بالا مثلا ۲۵ دیگ دخترای فامیل ک ازدواج میکردن پدرم با خودش فک میکرد ک من دارم خواستگارانم رد میکنم و از دخترای فامیل عقب میمونم نمی‌دونست باهام حرف بزنه متاسفانه همش بهم تیکه مینداخت و طعم میکرد ک اینجوری میتونه منو راضی کنه ک ازدواج کنم منم ی مدت ازش بدم می‌ومد چون با حرف هاش قلبمو میشکوند اون با خودش فک میکرد ک برام خیر خواهی میکرد اما از دل و زندگی من خب  نداشت بعدم ک ازدواج کردم الحمدالله الحمدالله فهمید ک کس خوبی رو انتخاب کردم و خیلی خوشحال شده برام 

خیلی جاها واقعا خدا کمکم کرد وگرنه افتاده بودم توی چاه چون موقعیت برای تو چاه افتادن فراهم بود

خدارو شکر که نجات پیدا کردی عزیزم ♥️ 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️